Kok/ernæringsassistent søges til køkkenet på Fælledgårdens plejecenter
Vi mangler den helt rigtige kollega. Er du kok eller ernæringsassistent og har et hjerte, der banker for den gode klassiske danske madkultur, som er produceret fra bunden af gode råvarer? Så er dette stillingen for dig.
Stillingen er 37 timer ugentligt med arbejde hver 4. weekend samt dagvagter og aftenvagter. Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.30 og kl. 18.00. Opstart fra den 1. juni 2025, men vi venter gerne på den rette kollega.
Fælledgården er et plejecenter fuld af aktiviteter – små som store – med plads til udvikling og forandring. Køkkenet er i den forbindelse en vigtig spiller i forhold til den gode hverdagsmad, møder, arrangementer og andre store sammenkomster for beboerne, pårørende og medarbejdere.
Til hverdag har vi fokus på kvalitet både i forhold til den enkelte beboers trivsel og i forhold til, at medarbejderne trives ved at være en del af en fleksibel og udviklingsorienteret arbejdsplads, som er aktiv 365 dage om året.
Vi er en selvejende institution med 193 boliger fordelt på seks afdelinger, hvoraf en afdeling er en skærmet demensafdeling. Maden til beboerne er vores kerneydelse. Hertil kommer mødeforplejning samt store fester for beboerne.
Vi forventer, at du
- Har en faglig uddannelse som ernæringsassistent eller kok
- Brænder for mad, der er lavet fra bunden af økologiske råvarer
- Er kvalitetsbevidst i råvarevalg og dit færdige produkt
- Er teamplayer med gode evner i kommunikation og samarbejde
- Har lyst til at indgå i en travl hverdag med godt humør og en løsningsorienteret tilgang
- Har erfaring med egenkontrol i en ”Engros med detail”-godkendt virksomhed.
Vi tilbyder
- 10 gode kollegaer med god humor og mange forskellige kompetencer
- Et teamsamarbejde, hvor ingen opgave er for lille eller for stor
- Mange forskellige opgaver fra festmenuer til pakning af varer
- Et arbejdsmiljø, hvor gensidig respekt og den gode tone er en naturlig del af hverdagen
- En arbejdsplads i faglig udvikling og med mulighed for personlig udvikling
- Varm og kold produktion, som tager udgangspunkt i det klassiske danske køkken med plads til nyheder
- Et køkken, som er i rivende udvikling af nye retter, anretningsformer, arbejdsprocesser og madkoncept.
Fremtiden i køkkenet
Vi har fokus på at opnå økologisk guldmærke gennem arbejde med madspild, optimal udnyttelse af råvaren og bevidsthed om bæredygtighed og klimaaftryk.
Mere information
Er du blevet nysgerrig, er du velkommen til at kontakte konstitueret køkken- og serviceleder Annemarie Winther på 39 13 51 05.
Løn i henhold til gældende overenskomst.
Søg via linket senest onsdag den 7. maj 2025
Vi kalder løbende ind til samtale.
Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om vores hverdag på www.vores hverdag.kk.dk.