Kok, cater eller lign. til to socialpædagogiske botilbud på Amagerfælledvej
Drømmer du om et køkken, hvor du både kan udfolde din faglighed og gøre en forskel for andre?
Vi søger en kok eller cater, der vil være med til at skabe rammerne for madtilbuddet på to socialpædagogiske botilbud – og give hverdagen smag og mening.
Vi søger en køkkenansvarlig med relevant erfaring som fx kok, cater, ernæringsassistent eller lignende til opstart af et køkkentilbud for beboerne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser og/eller med autismespektrumforstyrrelser på botilbuddene CAS 1 og CAS 2 og 3 på Amager. Stillingen er fuld tid.
Vi tilbyder et job, hvor du har stort ansvar og indflydelse på egen dagligdag, alsidige arbejdsopgaver og plads til nytænkning. Se evt. mere om, hvordan du som køkkenmedarbejder kan gøre en forskel i København: Bliv en del af holdet | Mad og Måltider
Om stillingen
Du skal være køkkenansvarlig og lede et lille team på en-to uddannede køkkenmedarbejdere. I skal sammen lave mad (døgnforplejning) til 75 beboere samt til personalet, der spiser med ved måltiderne.
I det daglige vil du referere til botilbudsledelsen på de to botilbud på adressen.
Vi har et etableret produktionskøkken centralt i huset, som p.t. ikke er i brug. Vi ønsker nu at tage køkkenet i brug og derved kunne tilbyde vores beboere velsmagende mad produceret lokalt af køkkenfagligt personale med stort fokus på beboernes behov og ønsker. Vi vil skabe et køkken, der bliver husets hjerte, og som har åbne døre for både kollegaer på afdelingerne og for beboerne.
Vi ønsker med det nye køkken at lave så meget som muligt fra bunden med størst mulig respekt for bæredygtighedsprincipper og Københavns Kommunes mad- og måltidsstrategi. Vi stræber efter at opnå Det Økologiske Spisemærke i guld (minimum 90%).
Denne stilling er interessant for dig, som:
- kan opstarte et køkken fra bunden, med alt hvad det indebærer – oprettelse af logiske og nemme bestillingssystemer til fx morgenmads- og aftensmadsbestillinger, organisering af køkkenet og dine medarbejdere, egenkontrol og økonomistyring
- kan lave velsmagende og velkendt mad med fokus på bæredygtighed og klima og samtidig have en god forståelse for sundhed og ernæring til målgruppen. Har du erfaring med mad til målgruppen, er det et stort plus
- er en social person, der har et godt overblik og kan holde hovedet koldt. Du skal have lyst til, at køkkenet er et samlingspunkt og finde energi i, at køkkendøren er åben – både for kolleger og beboere
- evner at have beboere med i køkkenet på deres præmisser og ser en værdi i at kunne involvere dem i fællesskabet
- har relevant erfaring fra andre institutionskøkkener, kantiner eller lignende. Vi er interesserede i, at du har en solid faglig baggrund, tilstrækkelig erfaring og bringer energi ind i opgaven
- er en god leder og sparringspartner med relevant uddannelse, som er ansvarsbevidst og ikke er bange for udfordringer eller for selv at skulle finde løsninger og afprøve nyt.
Ansættelsesvilkår.
Vi ønsker, at du kan starte den 1. februar 2026. Stillingen er på fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og indenfor rammerne af lokal løndannelse. Din mødetid vil ligge mellem klokken 6.00 til 19.00 mandag til fredag og hver anden weekend. Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tilstræber, at dit arbejdsliv- og fritidsliv hænger sammen.
Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om tilbuddene her: CAS 1 | Handicap, CAS 2 | Handicap og CAS 3 | Handicap eller kontakte driftsleder/tilbudsleder Michael Gørup Povlsen på 21 69 34 76 mellem klokken 9.00-15.00.
Vi er placeret på Amagerfælledvej 199, 2300 København S tæt på offentlig transport.
Søg via linket senest mandag den 17. november 2025
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV og uddannelsesbevis.
Vi indkalder løbende til samtaler.