Ambitiøs og madglad kostfaglig eneansvarlig til Børnehuset GAIA og det særlige dagtilbud Solsikken

Søg jobbet

Drift og service
Fuldtid
Fastansættelse

Vil du være med til at gøre en forskel og give vores dejlige børn den bedste start på livet med sunde og velsmagende måltider?
Vi søger en faglært køkkenmedarbejder med masser af visioner og engagement, som brænder for mad, kvalitet, økologi og børns ernæring.

Vi er en 0-6-års institution, der ligger på Amager med knap 100 børn fordelt på syv grupper og op til 16 børn med funktionsnedsættelser fra Solsikken. GAIA er en del af Amager Klynge F, som har yderligere fem andre institutioner, hvor der også er ansat køkkenpersonale. Solsikken er en del af Specialklyngen, som er bydækkende.

Vi har et dejligt stort, lækkert og moderne køkken, hvor du skal stå i spidsen for at lede og fordele opgaverne i samarbejde med en køkkenmedhjælper og p.t. også en 10-timers professionsbachelor i sundhed og ernæring med overbygning.

Vi søger dig, som gerne vil være med til at udvikle børnenes madmod og sikre en ernæringsmæssig sund og varieret kost, som laves fra bunden af årstidens økologiske råvarer. Du lægger vægt på at tilbyde børnene mad, der i smag, farve og konsistens er indbydende og giver gode spise- og smagsoplevelser.

Solsikkens børn har deres egen menuplan, der er sammensat sammen med køkkenet og ergoterapeut, idet de har specielle behov for ensartethed i smag og konsistenser.

Der er etableret et netværk for alle køkkenansvarlige i klyngen, som mødes nogle gange om året og giver hinanden faglig sparring. Derudover vil der være et netværk med Specialklyngen, som du kommer til at indgå i. Alle institutioner i Københavns Kommune skal arbejde med implementering af en mad- og måltidsstrategi. Specialklyngen deltager i øjeblikket i et skræddersyet forløb med fokus på mad og måltider med en gastronomisk rådgiver fra Meyers Madhus.

Dine primære opgaver vil være at

  • udarbejde madplaner: En til GAIA og en til Solsikken
  • skabe varierende og indbydende måltider, der er lavet fra bunden med sæsonens råvarer og en høj økologiprocent
  • holde dig opdateret indenfor gældende anbefalinger om mad til småbørn
  • bestille varer og udnytte den økonomiske ramme for forbrug i køkkenet
  • foretage løbende egenkontrol
  • samarbejde med kolleger og ledelse i huset

Lyder det som det rette sted og en stilling for dig?
Mange års erfaring er ikke nødvendigt – vi leder efter en fagligt dygtig og altid læringsparat ildsjæl.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er med tiltrædelse senest den 1. januar 2026, og er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge (der er mulighed for ansættelse med timetal fra 33-37 timer ugentligt). Arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge fra kl. 06.30, men du har mulighed for at have indflydelse på dine mødetider. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og indenfor rammerne af lokal løndannelse. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Mere information
Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder Trine Bach Hermansen på 21 69 34 11, hvis du gerne vil besøge os og høre mere om jobbet. Du kan også læse mere på vores hjemmeside og om det særlige dagtilbud Solsikken her.  

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, uddannelsesbevis og relevante bilag som bl.a. en menuplan for en uge for begge institutioner – gerne sammen med dine overvejelser. 

Søg via linket senest søndag den 30. november 2025