Kræft

Hvis du er berørt af kræft, har Center for Kræft og Sundhed en række tilbud, som kan støtte dig og dine pårørende under og efter kræftsygdom

Center for Kræft og Sundhed København er et tilbud til personer, som er berørte af kræft. Det gælder både kræftpatienter, pårørende og efterladte.

Centret tilbyder bl.a. kostvejledning, fysisk aktivitet, rygeafvænning, foredrag, samtalegrupper og meget mere. I centrets café kan du møde andre mennesker, der har kræft tæt inde på livet. En del patienter og pårørende vil gerne tale med andre i samme situation som dem selv, og caféen er en oplagt mulighed for at udveksle erfaringer og gode råd.

I centret tilbyder Kræftens Bekæmpelse desuden rådgivning af patienter, pårørende og efterladte. Du behøver ikke bestille tid, men blot møde op inden for rådgivningens åbningstider. Du finder åbningstiderne på centrets hjemmeside.

Rehabiliteringsforløb

Bor du i Københavns Kommune, har du mulighed for at indgå i et rehabiliteringsforløb, som kan bestå af træning, undervisning og vejledning.

Hvordan får jeg hjælp?

På centrets hjemmeside kan du læse mere om, hvordan du får del i tilbuddene

Kontakt