Familierådgivningen Amager

Vi kan hjælpe dig, der bor på Amager - eller finde nogen, der kan.

Familierådgivningen Amager er for dig, der er bosat i 2300 København S, har børn i alderen 0 – 12 år, og som har brug for anonym råd og vejledning i forhold til forældrerollen.

Til børn og familier

Familierådgivningen er et tilbud for dig, der har brug for råd og vejledning i forhold til din rolle som forælder. Det kan f.eks. vedrøre konflikter med barnet eller bekymring for barnets trivsel. Du kan være blevet syg, skal skilles eller det kan være helt andre situationer, der opleves udfordrende som forælder.

Din første kontakt vil være en telefonsamtale med en af rådgivningens familiekonsulenter. Måske du allerede her får den nødvendige hjælp – ellers vil du få tilbud om op til fem samtaler med en af rådgivningens ansatte eller frivillige, der alle har stor erfaring med familierådgivning.

Til fagpersoner

Familierådgivningen er en tidlig forebyggende indsats, hvor familier med børn kan få tilbud om anonym og gratis familieorienteret rådgivning til løsning af familiens vanskeligheder. 

Hvis du som fagperson kommer i kontakt med forældre, du vurderer at have brug for anonyme råd og vejledning, kan du enten selv eller henvise en familie til at kontakte familierådgivningen.

Om Familierådgivningen

Familierådgivningen består af ansatte og frivillige familierådgivere med mange års erfaring med rådgivning af familier med børn. Vores uddannelsesmæssige baggrunde er f.eks. sundhedsplejerske, socialrådgiver og psykolog og fælles for alle er stor erfaring i arbejdet med forældre og deres børn.

Kontakt

Familierådgivningen

Holmbladsgade 10 1.th

2300 København S

Få råd og vejledning

Du henvender dig til Familierådgivningen ved at ringe til os.

Telefontiden er mandage kl. 10 – 13 - og uden for telefontid kan der indtales besked på rådgivningens telefonsvarer og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Du må gerne være anonym.