Du er her

Gravsteder på Københavns kirkegårde

  • Urnehave A på Vestre Kirkegård
    Ursula Bach, Københavns Kommune
Der findes mange forskellige slags gravsteder på Københavns kirkegårde. Vi viser jer meget gerne de forskellige muligheder.

På Københavns kirkegårde vil vi meget gerne hjælpe jer i jeres valg af gravsted. Ring og bestil en tid hos os på tlf. 33 66 91 00, så har vi en medarbejder parat til at vise jer de forskellige muligheder, når I kommer.

Det koster et gravsted

Prisen for et gravsted kan være meget forskellig - den afhænger bl.a. af, hvor lang en periode gravstedet skal købes for, og hvor mange kvadratmeter det er på. Under hver af kirkegårdene nedenfor finder du en prisliste. Den samlede liste med priseksempler på gravsteder finder du her (pdf).

Gravning samt anlæg og pasning af gravstedet koster også noget

Du skal huske, at der er andre udgifter i forbindelse med etableringen af et gravsted end lige gravstedsprisen - for eksempel koster gravens gravning noget, og der koster også noget af få anlagt og eventuelt passet dit gravsted.

Priser for fornyelse af et gravsted

Når den lovpligtige periode, som et gravsted skal opretholdes i, udløber, sender vi dig et fornyelsestilbud.  Se de aktuelle priser for gravstedsfornyelse her (pdf).

Få tilbud på pasning eller årstidens blomster

Ejer du allerede et gravsted, sender vi dig gerne et tilbud på pasning og udsmykning med årstidens blomster eller gran til jul. Udfyld en kort formular, så sender vi dig et tilbud.

Kontakt