Snerydning og saltning: Her rydder kommunen

Se hvilke veje, cykelstier og gangarealer Københavns Kommune glatførebekæmper og rydder for sne.

Vi tager cykelstierne og de vigtigste veje først

De offentlige veje er inddelt i A- og B- veje. Vi glatførebekæmper og snerydder A-vejene og cykelstierne først, da de har højest prioritet. På kortet herunder kan du søge på et specifikt vejnavn for at se, om din vej er en A- eller B-vej.

Se om din vej er en A- eller B-vej

Glatførebekæmpelse og snerydning af cykelstier

Se hvilke cykelstier vi glatførebekæmper og rydder for sne

Offentlige gangarealer glatførebekæmpes og ryddes for sne, så snart vi har konstateret glatføre

Se de gangarealer vi glatførebekæmper og rydder for sne

Kommunens vinterberedskab er aktivt fra mandag i uge 42 til mandag i uge 17

Vi holder dig orienteret, når vintervejret sætter ind

Når vintervejret sætter ind, kan du følge saltsprederne i København og du kan holde dig opdateret på Vintertjenestens Twitterprofil, hvor vi tweeter, når vi glatførebekæmper og rydder for sne i København.

Giv et praj om manglende snerydning

Du kan give et praj, hvis du ser, at der ikke er blevet ryddet for sne eller saltet på en offentlig vej.

Mangler der at blive ryddet for sne eller saltet på en privat fællesvej, skal du kontakte grundejeren direkte.

Vinter

2300 København S