Erhvervsuddannelser i Københavns Kommune

Som elev i Københavns Kommune får du en god og bred uddannelse med mange karrieremuligheder.

Under en erhvervsuddannelse veksler du mellem studie og praktikophold som elev på en af kommunens mange forskellige institutioner.

Vi tilbyder gode læringsmiljøer og praktikvejledere, der vil støtte dig gennem din elevtid. Du vil få sjove og udviklende opgaver samt kolleger med mange forskellige baggrunde.

Der er cirka 600 elever i Københavns Kommune som alle er med til at gøre forskel for borgere på plejecentre, svømmehaller, børnehaver, it-afdelinger og mange andre steder.

Dine kvalifikationer

Det er vigtigt, at vi har medarbejdere med de rette kvalifikationer. Ellers kan vi ikke levere den kvalitet, som borgerne forventer.

Vi skal bruge folk med både hjerne, hjerte og mod. Du skal kunne bruge hovedet, fordi du vil komme til at stå i situationer, hvor du skal afgøre, hvad der er det rette at gøre, og fordi du skal være i stand til at udvikle dig fagligt. Du skal have hjertet med, fordi det i sidste ende altid handler om mennesker, og fordi du gør en forskel.

Søg elevstillinger

Når vi i Københavns Kommune modtager uopfordrede ansøgninger, vil vi altid henvise til allerede opslåede stillinger.

Ønsker du at søge en elevstilling i Københavns Kommune, skal du derfor holde øje med vores stillingsopslag, og derefter sende din ansøgning til præcis den eller de opslåede stillinger, som du er interesseret i. 

Kontakt

Uddannelse København

Serridslevvej 2A

2100 København Ø