Mødedato: 14.12.2022, kl. 18:00
Mødested: Lyrskovsgade 4, 3. sal lokale Dan 1758 København V

Meddelelser

Se alle bilag

Lokaludvalgets årsplan

Forpesonskabet og forretningsudvalget har udarbejdet en årsplan for 2023. Årsplanen rummer de forventede projekter, indsatser, politiske sager og kontinuerlige opgaver der kommer til at være i 2023. Dokumentet er tænkt til at give et overblik og kan ændres løbende, som sager bliver kendt og beslutninger truffet. Årsplanen ligger til orientering som bilag.

 

Fyraftensmøde d. 9. januar kl. 17-19 2023 om Københavns nye borgerting, Københavnertinget, og hør mere om metoden borgerting/borgersamling.

Mødet foregår i Demokratigarage, Rentemestervej 53, 2400 København NV, hvor We Do Democracy, som skal facilitere Københavnertinget, holder til. På mødet står We Do Democracy, sammen med Borgerrepræsentationens Sekretariat, klar til at fortælle om arbejdet med etablering og facilitering af Københavnertinget, der skal løbe af stablen i perioden april-august 2023. Der serveres en sandwich samt kaffe/the og vand under mødet.

Tilmelding skal ske til Frida Malin Mundbjerg på: ul6n@kk.dk senest tirsdag d. 3. januar 2023. I mailen skal du oplyse: Navn, lokaludvalg og eventuelle allergener/præferencer for fødevarer (fx vegetar, glutenallergiker, spiser ikke svinekød el. lign.). 

  

Valg til Samarbejdsforum

23. januar 2023 afholdes valg til Samarbejdsforum for den åbne stofscene. Læs mere under dagsordenspunktet. 

 

OBV - dialogmøde

Dalogmøde om byrum og livet omkring husene - Torsdag d. 26. januar kl. 17.00 - 19.30.

 

Tilgængelighedspuljen

Til orientering er der mulighed for at søge tilgængelighedspuljen med op til 35.000 kr.
Bidrager du eller din organisation med indhold til Copenhagen in Common programmet, så kan du søge mellem 5.000 - 35.000 kroner til at øge tilgængeligheden til jeres arrangement.
Alle kan søge puljen ved at udfylde et ansøgningsskema. Læs mere om ansøgningsprocessen og download skemaet ved at klikke på følgende link: Tilgængelighedspuljen fra partnerskabet Bevica Fonden / World Capital of Architecture | Arkitekturhovedstad 2023 (kk.dk)
Midlerne skal understøtte, at især personer med bevægelseshandicap kan deltage i arkitekturhovedstaden på lige vilkår med andre. Der er deadline for ansøgninger den 2. januar 2023. Ansøger vil få svar på ansøgningen senest den 31. januar 2023. Tilgængelighedspuljen er støttet af Bevica Fonden.

OBS på Byens Netværk
Arkitekturåret indgår partnerskab med et af Københavns ældste og stærkeste branchenetværk, Byens Netværk. Byens Netværk er en forening bestående af 350 medlemsvirksomheder, som alle beskæftiger sig med byggeri og byudvikling. Når København stiller skarpt på arkitektur og byudvikling i 2023 bliver Byens Netværk en engageret samarbejdspartner med deres ekspertise og store netværk. 

 

 

 

 

Forvaltningens svar på høringssvar fra Vesterbro Lokaludvalg vedr. ansøgning om indretning af 1 ny beboelseslejlighed på 139 m2 på adressen Reverdilsgade 5:

  1. Det vil ikke være muligt at kræve, at ansøger sætter solceller op. Dog vil ansøger til hver en tid have mulighed for at ansøge om at opsætte disse.
  2. Noteret ønsket om længere frist ved naboorientering på sagen.
Til top