Sikkerhed og datahåndtering

Læs om Borgerpanelets håndtering af data og sikkerhed.

Deltagelse i spørgeskemaundersøgelserne er altid frivillig, og der er ingen krav om at man deltager i alle de undersøgelser, man bliver inviteret til. 

Københavns Kommune behandler og opbevarer dine personoplysninger efter gældende regler.

De oplysninger, du giver os ved tilmelding og i de efterfølgende undersøgelser, behandler vi fortroligt. Det betyder, at oplysninger om dig som enkeltperson ikke vil blive udleveret eller brugt til andre formål, og at man aldrig vil kunne identificere enkeltpersoner i resultaterne af undersøgelsen, som offentliggøres. Herudover anonymiseres alle undersøgelser efter endt behandling. Det vil sige at din e-mail slettes sammen med andet der kan identificere enkeltpersoner.  

De oplysninger, som vi gemmer om dig, er din e-mail, fødselsår, køn, bopælsbydel og uddannelse. Vi bruger disse oplysninger til at undersøge, om Borgerpanelets sammensætning passer med den generelle befolkningssammensætning i Københavns Kommune og til at målrette nogle undersøgelser mod bestemte grupper eller områder i København.

I de undersøgelser du modtager, vil der være en link til udmeldelse. Når du har udmeldt dig vil du modtage en besked om udmeldelsen og herefter er du ikke længere i Borgerpanelet. 

Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om noget.

Du kan læse Københavns Kommunes privatlivspolitik her: Privatlivspolitik

Vil du vide mere om databeskyttelse i Københavns Kommune kan du se mere her: Databeskyttelse

Datahåndtering og gennemførelse af undersøgelser gennemføres i henhold til ESOMAR (The World Association og Research Professionals) Guidelines. Disse kan læses på esomar.org.

Det Tværgående Analysekontor og Klimaenheden

Rådhuspladsen 1

1550 København V

Husk at du aldrig må sende følsomme oplysninger som f.eks. personnummer til denne mail