Du er her

Center for Kompetence og Brobygning

Center for Kompetence og Brobygning (CKB) tilbyder unge ledige hjælp til at finde den rette uddannelse.

Center for Kompetence og Brobygning er et beskæftigelsescenter for aktivitetsparate unge under 30 år. Her møder du andre unge og sammen med mentorer, vejledere og undervisere finder I vej til en uddannelse eller et job, der passer til dig. Det overordnende mål med dit forløb på ckb er, at du skal tilmelde dig og fuldføre en uddannelse. For nogle vejen dertil være lang, mens andre næsten er klar. Uanset hvor du befinder dig, hjælper vi dig på rette vej.

Gode relationer

Det er vigtigt for os, at du oplever, at CKB er et rart og trygt sted. Her kan du få den hjælp, du har brug for.  Du kan altid regne med støtte og opfølgning – selv på de dage, du bliver væk. Så ringer vi nemlig til dig eller kommer ud og ringer på din dør. Det gør vi, fordi vi gerne vil støtte dig i at komme videre og alle vores erfaringer viser, at uddannelse altid er et bedre valg for din fremtid frem for sofaen.

På CKB vil du helt automatisk komme til at arbejde med dine sociale relationer, da du i undervisningen vil indgå i større eller mindre gruppeforløb. Du får mulighed for at lære mange af de andre kursister at kende, dele dine erfaringer og at blive inspireret af andre. I nogle af vores mentorforløb arbejder vi også med at styrke dit aktuelle netværk.
Du vil osgå møde specialiserede studievejledere, undervisere og mentorer, der kan hjælpe dig med valg af uddannelse, tilmelding og gennemførelse.

Mødepligt

Når du visiteres fra Jobcenter Københavns Ungecenter til CKB, så har du mødepligt.  Det betyder, at du skal overholde dine aftaler og deltage aktivt i undervisningen. Udebliver du fra dit tilbud, kan det få konsekvenser for din uddannelseshjælp.

Ved sygdom

Ved sygdom, skal du kontakte CKB på telefon 82 56 58 00 inden mødetidspunktet samme dag

Har du spørgsmål, er du er velkommen til at ringe til os på 82 56 58 00 eller kigge forbi Teglværksgade nr. 31.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.