Du er her

Find en ungdomsbolig i København

Er du studerende i København og mangler en studiebolig. Læs mere om dine muligheder for ungdomsboliger her.

Find en ungdomsbolig  

Er du under uddannelse i København og mangler en bolig? Så skriv dig op til en ungdomsbolig i København eller hovedstadsområdet. Københavns Kommune arbejder sammen med en række kollegier og boligselskaber for at kunne give dig en studiebolig til en god pris. 

Hvis du har akut brug for en bolig, og bor langt væk eller lever under vanskelige sociale eller økonomiske forhold, kan du komme på en særlig prioriteret venteliste. 

Du kan skrive dig op hos Centralindstillingsudvalget (CIU) og Kollegiernes Kontor i København (KKIK), som tilsammen råder over 11.500 boliger i hovedstadsområdet. Der er masser af nye ungdomsboliger på vej i de kommende år. Københavns Kommunes målsætning er, at der skal bygges 6.000 nye ungdomsboliger frem mod 2027. De første 4.000 boliger forventes at stå færdige frem mod 2020.

Der er dog også mange unge og studerende, der også bor på det almindelige boligmarked. Begge dele er derfor muligt, men hvor starter du, og hvad kan du forvente? Her finder du et par tips til, hvor og hvordan du kan finde en bolig i eller udenfor København.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.