Offentliggjort
Frist

Tilbud på kortlægning om negativ social kontrol

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen opfordrer relevante aktører til at afgive tilbud på en kortlægning om områdebaseret indsats om forebyggelse af negativ social kontrol i 2023.

Frist for tilbuddet

Tilbuddet skal være Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i hænde senest den 21. december 2022 kl. 12:00.



Tilbuddet og relevante bilag sendes via mail til Güzel Turan, bm62@kk.dk.

Spørgsmål til opgaven

Spørgsmål til opgaven kan sendes skriftligt på mail til bm62@kk.dk. 

Fristen for at indsende spørgsmål: 14. december 2022.

Mærk mailen med emnet ”Spørgsmål: Kortlægning om områdebaseret indsats om forebyggelse af negativ social kontrol”

Spørgsmål og svar til udbuddet: 

Spørgsmål: Kriteriet ”budget” vægter 20 % i evalueringen af tilbuddene. Det fremgår dog ikke af materialet, hvordan de modtagne tilbuds priser vil blive evalueret ift. pointgivningen på skalaen fra 1-8. Vil I uddybe hvilken konkret metode i har tænkt jer at benytte, når I tildeler point ud fra kriteriet ”budget” for de modtagne tilbud?

Svar: Ved vurdering af budget vil der blive lagt vægt på, at budgettet fremstår realistisk og transparent og klart dokumenterer forventede udgifter i forhold til de i kravspecifikationen beskrevne opgaver og tilbudsgivers løsningsbeskrivelse. Der ønskes en opdeling ml. lønudgifter og øvrige udgifter. Lønudgifter budgetteres med antal timer og sats pr. time. Alle øvrige udgiftsposter udspecificeres så vidt muligt i antal enheder og pris pr. enhed. Endelig ønskes korte forklarende noter som præciserer udgiftsposter. Hvis en udgiftspost fx omhandler et ”netværksmøde”, kan noten indeholde oplysninger om forventet antal deltagere og udgift pr. deltager til forplejning mv. Noten kan tydeliggøre indholdet af udgiftsposten og forudsætningerne for udgiftspostens størrelse.

Spørgsmål: I skriver i bilag 1 at ” Konkret skal kortlægning bidrage med 1) metoder til at identificere forskellige typer af lokale aktører (kommunale såvel som civilsamfundsbårne), som kan bidrage til at forebygge negativ social kontrol i et givent område (aktørmapping),”. Skal dette forstås som om at tilbudsgiver skal lave en egentligt aktørmapping for et fx et udvalgt boligområde, eller skal tilbudsgiver finde metoder som Københavns Kommune kan bruge til at lave en aktørkortlægning i fremtiden.

Svar: Tilbudsgiver skal foreslå/udvikle metoder, som kommunen kan anvende fremadrettet til at foretage aktørkortlægning.

Spørgsmål: Hvis der er tale om, at I ønsker at få viden om metoder til at lave en aktørkortlægning, er der så tale om en aktørkortlægning af aktører rundt om fx en specifik borger der er udsat for negativ social kontrol, eller er der tale om en aktørkortlægning af aktører i et givet boligområde, hvor I ønsker at lave en indsats?

Svar: Der er tale om en aktørkortlægning af aktører i et givet boligområde.