Studerende i København

  • Foto: Ture Andersen
Find nyttige informationer og tips til studielivet, hvad enten du er ny studerende i København eller allerede er studerende i byen.

Bolig og Flytning

Er du kommet ind på en uddannelse, og skal du til at finde bolig i København? Eller har du netop skiftet bopæl? Under ’Bolig og flytning’ i menuen til højre har vi samlet alle relevante informationer om ventelister til studieboliger, flytning og dine rettigheder som lejer.

SU og Boligstøtte

Som studerende har du mulighed for at få SU. Hvis du bor til leje, har du samtidig mulighed for at søge om boligstøtte. Under ’SU og boligstøtte’ i menuen til højre kan du læse om de forskellige former for økonomisk støtte, og hvordan du søger om fx SU og boligstøtte.

Brug København

Hvor finder du byens bedste læsepladser eller gode loppemarkeder, så du kan strække SU’en? Hvor og hvilke koncerter kunne være interessante for dig, og hvor finder du hverdagens åndehuller? Under ’Brug København’ i menuen til højre kan du finde informationer om de tilbud og muligheder København har til dig som studerende og københavner.

 

Kontakt