Du er her

Områdefornyelse Sydhavnen

Områdefornyelse Sydhavnen en bydel for dig og mig.

Et Sydhavnen med plads til alle

Områdefornyelse Sydhavnen er en helhedsorienteret indsats, der i samarbejde med lokale kræfter skal udvikle det gamle Sydhavnen til en attraktiv og livlig bydel. 

Sydhavnen er sin helt egen. Det er en bydel med en stolt tradition, masser af kant og en stærk mangfoldighed. Områdefornyelsen vil frem til 2020 bygge videre på Sydhavnens værdier og sammen med kvarterets borgere og mange aktører skabe et sammenhængende og grønt kvarter med plads til nytænkning og skæve idéer.

Områdefornyelsen har fået udarbejdet et renoveringskatalog, der skal inspirere boligejere i området til at sætte gang i energirenoveringer. Se renoveringskataloget her og find gode eksempler på energirenoveringstiltag af din type ejendom. Du kan også kigge forbi områdefornyelsen på Karens Minde og få et trykt eksemplar!

NYT! ENERGI- OG STØJRENOVERINGSPULJE PÅ 20 MIO. KR til ejendomme i Det grønne Sydhavnen - se kort her. Det er nu endnu nemmere at få støtte til energirenoveringer. Se kriterierne for at få offentlig støtte her. Hent ansøgningsskemaet her.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.