Du er her

Områdefornyelse Kulbanekvarteret

Her kan du læse kvarterplanen for Kulbanekvarteret, ansøge om midler fra Puljen Kulbanefællesskaber og være med i udviklingen af kvarteret.

Områdefornyelsen Kulbanekvarteret er en helhedsorienteret femårig indsats, der sammen med lokale kræfter udvikler, igangsætter og gennemfører fysiske, kulturelle og sociale projekter i Kulbanekvarteret. Lige fra at opbygge fællesskaber, trygge forbindelser og nye mødesteder, til at skabe Københavns største park i nyere tid – Kulbaneparken.

Midtvejsvalg til Kvartergruppen d. 24. april kl. 17.00 – 18.30

Hvis du holder af Kulbanekvarteret, vil arbejde for kvarterets udvikling og være ambassadør for det fælles arbejde i Områdefornyelsen - så er der brug for dig i Kvartergruppen! Som medlem af Kvartergruppen i Områdefornyelsen Kulbanekvarteret skal du arbejde med at få de mange projekter godt videre. Projekterne spænder over alt fra anlægsprojekter, som Kulbaneparken og trafikforbedringer, til sociale og kulturelle projekter, som Kulturfest, Ungeparlament og tryghedsindsatser. Som medlem af Kvartergruppen har du direkte indflydelse på dit lokalområde.

Valget finder sted onsdag d. 24. april kl. 17.00 - 18.30 ved Lysboksen på Kulbanevej.

Alle er velkomne og der er aktiviteter for børn og foodtruck med gratis mad og is.

17.00 - 18.00: Sjov Kulbane-femkamp for børn med instruktører fra play.dk

17.00 - 17.30: Status på og snak om Områdefornyelsens projekter

17.15 - 17.30: Snoren klippes til Lysboksen ved formand for Kvartergruppen Inge Grønlund

17.30 - 18.00: Valg til Kvartergruppen

18.00 - 18.30: Foodtruck med gratis mad (også halal og vegetarisk) & gratis is

Har du spørgsmål?

Så kontakt Områdefornyelsen på mail: kulbanekvarteret@tmf.kk.dk eller ring til projektchef Siv Raun Andersen på tlf: 2155 5254

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.