Arkivnyhed - kan være forældet

Ville du sige JA til denne tale?

28.09.2016
- Skriv Københavns nye vielsestale

Hvert år vier Københavns Kommune omkring 4000 par på Rådhuset og rundt om i byen. Inden et par kan kalde sig ægtefolk, holder giftefogeden en tale for dem. Giftefogederne skriver deres egne taler, men for at give dem det bedste udgangspunkt, kan du nu komme med dit bud en romantisk vielsestale anno 2016.

En vielsestale varer omkring fem minutter og indleder en vielse for at minde parret om vigtigheden af det løfte, de skal til at give hinanden. Spørgsmålet er, hvilke ord du gerne ville have med på vejen, hvis du stod på Københavns Rådhus med dit livs udkårne i hånden og skulle til at sige ja til kærligheden, ja til ægteskabet og ja til hinanden?

Slip din indre romantiker løs, lade de store følelser flyde hen over papiret og skriv Københavns nye vielsestale. Vi lader os inspirere af de bedste taler og samler dem i et lille katalog, som giftefogederne i København fremover kan bruge, enten som inspiration til at lave deres egne eller til at tale ud fra, når de vier.

Talen må maksimalt fylde 15 linjer.

Vi glæder os til at modtage dit bud på en tale, som du kan sende til Annika Holmegaard inden den 07.10.2016 på mail, ahl@kff.kk.dk.