Arkivnyhed - kan være forældet

Vær med til at udvikle Utterslev Mose

10.12.2015
Utterslev Mose har en pulje på 500.000 kr., som skal bruges til at udvikle nærområdet. Kom med dine ideer på infomøde på mandag kl. 19-21.

Infomøde om den nye pulje der støtter projekter i Utterslev Mose

Mødet holdes mandag den 14. december 2015 kl. 19-21 på Biblioteket - Rentemestervej 76, salen.

Københavns Kommune har afsat i alt 2,1 millioner kr. til en kommende helhedsplan for Utterslev Mose. I den forbindelse lancerer Teknik og Miljøforvaltningen i samarbejde med lokaludvalgene for Bispebjerg og Brønshøj Husum en ny pulje, som kan søges af københavnere til projekter, der sætter fokus på Utterslev Mose. Projekterne skal fungere som inspiration og input til den kommende helhedsplan for mosen.

Helhedsplanen vil blive udarbejdet med udgangspunkt i 3 overordnede temaer:

  • Bynaturen som social løftestang
  • Utterslev Mose for hele byen
  • Sammen om Naturparken

Der er i alt afsat 500.000 kr. til puljen, som kan søges fra 4. januar til 15. februar 2016.
Du kan få et ansøgningsskema ved, at sende en mail til Byens Drift i Teknik- og Miljøforvaltningen. Du finder mailadressen nederst på siden. Husk at skrive 'UM-pulje' med stort i mailens emnefelt.

Kom og hør nærmere om temaer og visioner for helhedsplanen på infomødet, hvor vi også vil fortælle meget mere om ansøgningskriterier og ansøgningsprocedurer. Del endelig invitationen i dit netværk.

Vi giver en kop kaffe og et stykke kage

Infomødet er arrangeret i samarbejde mellem Bispebjerg Lokaludvalg, Brønshøj Husum Lokaludvalg og Teknik og Miljøforvaltningen.