Arkivnyhed - kan være forældet

Stærk profil bliver ny kommunikationschef i Københavns Kommunes Økonomiforvaltning

08.01.2019
44-årige Amanda Justesen skal fremover sætte kursen for Københavns kommunikation som Økonomiforvaltningens nye koncernkommunikationschef

Efter fire år som kommunikationschef i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning skal Amanda Justesen fremover rådgive Økonomiforvaltningens direktion i landets største kommune om kommunens interne og eksterne kommunikation.

Stillingen er central i Økonomiforvaltningens arbejde med at udvikle byen og skabe værdi for København og det øvrige Danmark, blandt andet i form af god dialog og klar kommunikation. Herunder får Amanda Justesen ansvaret for at sikre en aktiv betjening af pressen i tæt samspil med Overborgmesterens Sekretariat.

København er i vækst og inde i en historisk udvikling med problemstillinger og dilemmaer, som også giver spændende udfordringer på kommunikationsområdet. Med Amanda Justesen får vi en erfaren kommunikationsprofil med et indgående kendskab til kommunen og de vigtige temaer, som optager københavnerne”, siger administrerende direktør i Økonomiforvaltningen, Peter Stensgaard Mørch.

I sit nye job får Amanda Justesen det overordnede ansvar for forvaltningens interne og eksterne kommunikation samt for kommunens centrale designafdeling, KK Design.

Efter nogle rigtig gode og spændende år i Teknik- og Miljøforvaltningen er jeg klar til at tage hul på dette nye kapitel. Jeg glæder mig blandt andet til at komme endnu tættere på de store, politiske dagsordener – herunder også hvordan byens udvikling og hverdagsliv kan gå hånd i hånd – og til at bidrage til den bredere fortælling om København som hovedstad ”, siger Amanda Justesen.

Amanda Justesen er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet. Hun har arbejdet med kommunikation det meste af sit arbejdsliv, heraf godt syv år som leder. Før hun startede i Københavns Kommune i 2014 var hun kommunikationschef i Køge Kommune.

Amanda Justesen tiltræder sin nye stilling den 1. februar 2019.

 

For mere information

Teamleder for presse og ekstern kommunikation, Tine Pind Jørum, Økonomiforvaltningen, Koncernkommunikation, tlf. 2711 6896 eller mail tpj@kk.dk.

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.