Arkivnyhed - kan være forældet

Spar penge og CO2 - bliv partner i Energispring

08.06.2016
Københavns Kommune opfordrer bygningsejere, udlejere og interesseorganisationer til at gå forrest og være med i partnerskabet Energispring

Som partner kan I spare penge, skåne klimaet og være med til at gøre København til verdens første CO2-neutrale hovedstad.

Optimer driften, spar penge og opnå energibesparelser

Erfaringerne viser, at I typisk kan spare fem til ti procent af energiforbruget alene ved at optimere varmeanlægget og være bevidst om forbruget.

Som partnere i Energispring får I hjælp til at opnå energibesparelser i jeres ejendomsportefølje:

  • Få tjek på varmeanlægget i bygning, så det kører optimalt
  • Få hjælp til at overvåge jeres vand- og varmeforbrug , så I kan sætte ind præcis der, hvor der er flest besparelser at hente

Sådan bliver du partner i Energispring

For at blive partner i Energispring skal I:

  • Underskrive en aftale, hvor I tilslutter jer målet om at spare energi. De første aftaler underskrives 30. juni sammen med Teknik- og miljøborgmester Morten Kabell. Se aftalen her 
  • Dele energidata og egne erfaringer med de andre i partnerskabet
  • Deltage i fire årlige workshops om energioptimering af ejendomme

I bliver en vigtig del af Københavns klimaindsats

Som partner i Energispring medvirker I til at nå målet om at blive CO₂ - neutral i 2025, som er ambitionen i Københavns Kommunes klimaplan. I kan med andre ord profilere jer som energispringer.

Spring ud i det, og vær blandt de første, der underskriver aftalen ved at skrive en mail til energispring@tmf.kk.dk senest den 23. juni.

Fakta om Energispring

Energispring er et partnerskab mellem Københavns Kommune, HOFOR, store bygningsejere, andelsboligforeninger, udlejere, administratorer og interesseorganisationer. Partnerskabet er etableret i 2016 og samarbejder om at energioptimere private ejendomme. 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.