Arkivnyhed - kan være forældet

Sommerdans i Fælledparken åbner med sprudlende brasiliansk pardans

20.06.2013
Nu er det igen tid til at finde danseskoene frem og kaste sig ud i alverdens sjove, forførende og inciterende dansestilarter, få smilet frem og sved på panden. Københavns Kommune gentager succesen med parkdans under åben himmel i Fælledparken fra 24. juni til 25. juli.

Sommerdans åbner mandag 24. juni kl. 19 med den legende pardans Samba de Roda instrueret af Mia Monique. Aftenens program byder endvidere på sprudlende brasiliansk live musik med orkestret Só toca Bebendo ledet af Marquinho da Dona Geralda.

Resten af sommeren er der danseundervisning for begyndere i alverdens stilarter som f.eks. African Clubbing, Salsa, Dancehall, Tango, Ballroom og dansk folkedans.

 

Sommerdans foregår mandag-torsdag kl. 19-22 på Dansepladsen i Fælledparken på hjørnet af Edel Sauntes Allé og Øster Allé. Dansepladsen har for nyligt gennemgået en større renovering og fremstår nu som en ny og spændende teater- og festplads.

 

Sommerdans for børn byder op til dans i forskellige stilarter hver torsdag eftermiddag; for børn op til ca. 7 år kl. 12-12.45 og for de større børn kl. 13-14.

 

Fri entré - i tilfælde af regn aflyses.

Løbende informationer via Sommerdans i Fælledparken på Facebook.

 

Yderligere information fås på www.kk.dk/sommerdans