Arkivnyhed - kan være forældet

Sharing Copenhagen - en grøn hovedstad

08.11.2013
København er kåret til European Green Capital 2014, og det markerer vi ved at invitere europæiske storbyer, virksomheder og københavnere til at dele grønne ideer og løsninger med hinanden – ”Sharing Copenhagen” kalder vi det.

”Sharing Copenhagen” vil derfor danne ramme om markeringen af den flotte pris, og den lange række af aktiviteter vi afholder gennem hele 2014. Året bliver en fantastisk chance for at vise byen frem for resten af Europa – og hele København er selvfølgelig inviteret med.

Spis din by eller kom på sommerskole

Du kan blandt andet være med, når København afholder ”Spis din by” – årets største høstfest, hvor mere end 1000 gæster kan smage løs på byen, eller komme på tur rundt i Københavns mange by- og skolehaver og deltage i workshops om grøn arkitektur, solcelleenergi og genbrug. Eller du kan besøge naturværksteder, udstillinger om byen, årets miljøfestival eller komme på sommerskole og lære mere om grøn energi og bæredygtighed.

Ny hjemmeside for Sharing Copenhagen

Klik ind på www.sharingcopenhagen.dk – københavnernes nye hjemmeside og find information om alle de arrangementer der vil præge 2014, og som du som københavner kan opleve rundt omkring i byen. Så kære københavner, kom og tag del i ”Sharing Copenhagen” – du kan starte lige her www.sharingcopenhagen.dk

Sharing Copenhagen i billeder og lyd

Se også filmen hvor Pernille Andersen, administrerende direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen, fortæller om ”Sharing Copenhagen”, den målrettede indsats for at skabe den allerbedste hovedstad hvor borgerne oplever høj livskvalitet, og det begivenhedsrige år Københavnerne har i vente.

Film om Sharing Copenhagen

Følg os på

Facebook

Twitter

Instagram