Arkivnyhed - kan være forældet

Sarah Mahfouds VM-guld fejres på Københavns Rådhus

04.02.2020
Sarah Mahfoud blev i lørdags verdensmester i fjervægtsboksning, da hun i en suveræn præstation vandt over den tidligere verdensmester

Sarah Mahfoud hyldes på Københavns Rådhus torsdag den 6. februar kl. 12.15, hvor overborgmester Frank Jensen (S) ønsker tillykke og byder på de traditionsrige rådhuspandekager.

”Det er kæmpestort for dansk boksning, at Sarah Mahfoud lørdag nat kunne iføre sig IBF VM-bæltet efter en sikker hjemmebanesejr. Nu har bokseverdenen fået et nyt kvindeligt forbillede. Jeg ønsker Sarah Mahfoud et stort tillykke med verdensmesterskabet og glæder mig til at fejre hende med vores rådhuspandekager,” siger overborgmester Frank Jensen (S).

30-årige Sarah Mahfoud har bokset ti kampe som professionel og vundet dem alle. Med verdensmesterskabet når karrieren et særligt højdepunkt, og Mahfoud ser frem til at markere sejren på Københavns Rådhus:

”Det er en stor ære for mig, og boksesporten generelt, at blive inviteret til rådhuspandekager på Københavns Rådhus, og jeg glæder mig til at møde overborgmester Frank Jensen. Jeg er stolt over at stå her sammen med Bettina og Mogens Palle for sammen med dem at kunne fejre denne afslutning på det kæmpe arbejde, der er lagt i lørdagens Danish Fight Night - VM-stævne. Større kan det vist ikke blive,” siger verdensmester i fjervægt Sarah Mahfoud.

Tilmelding og yderligere information

Pressen bedes tilmelde sig arrangementet på mail m22h@kk.dk.    

Pressekontakt til overborgmester Frank Jensen v. pressekonsulent Sandra Kronmann, tlf.  2491 4498.

Program

  • Reception torsdag den 6. februar klokken 12.15-12.45 i Magistratsalen, Københavns Rådhus
  • Pressen møder ved Magistratsalen på Københavns Rådhus kl. 12.00 – medbring pressekort. Der er presseområde i Magistratsalen
  • Velkomsttale ved overborgmester Frank Jensen, derefter tale ved boksepromoter Bettina Palle  
  • Reception med rådhuspandekager

Kontakt