Arkivnyhed - kan være forældet

Prisen for Årets Idrætsforening overrakt til Københavns Bordtennisklub

14.12.2012
Torsdag 13. december overrakte kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V) Københavns Kommunes pris for Årets Idrætsforening til østerbroklubben Københavns Bordtennisklub. Med prisen følger 25.000 kr.

Formanden for Københavns Bordtennisklub, Lars Eckeroth, lovede næsten - på Pia Allerslevs opfordring - at tage ti år mere på posten som tak for prisen. Og han benyttede også lejligheden til at rose Kultur- og Fritidsforvaltningens lokale ledere for at være meget åbne for forslag om nye måder at gøre tingene på og også for at reagere hurtigt. Ikke mindst med hensyn til at få udvidet åbningstid i hallen også på lidt skæve tidspunkter.

”Fra politisk side er der rørende enighed om, at vi har hårdt brug for foreninger, der har en ambition om og vilje til at åbne sig mod det omgivende samfund. Det lyder så enkelt. Men det er det bestemt ikke. Vi ved godt, at der ligger stor entusiasme, energi og mange, mange frivillige timer bag, hver gang en forening forsøger sig med nye tiltag. Her er Københavns Bordtennisklub et forbilledligt eksempel på, at høje sportslige ambitioner sagtens kan forenes med at være en social forening med plads til alle. Det vidner jeres mange DM-titler og øvrige sportslige præstationer om,” sagde Pia Allerslev bl.a. i sin tale til Københavns Bordtennisklub.