Arkivnyhed - kan være forældet

Oplev Eurovision på helt tæt hold – bliv frivillig på Venue

24.04.2014
Afviklingen af Eurovision Song Contest i København til maj nærmer sig med raske skridt. Projektselskabet bag verdens største musikkonkurrence, Host City Copenhagen (HCC), har stadig brug for hjælp til at løse en række opgaver i perioden fra d. 27. april til 10. maj og håber, at du har lyst til at give en hånd med og blive en del af den festlige begivenhed.

Hvad skal du lave? 

HCC har brug for ekstra frivillige til at løse en række forskellige serviceopgaver på Venue, hvilket vil sige ude på selve Refshaleøen, hvor Eurovision Song Contest 2014 skal afholdes. Du får derfor mulighed for at komme helt tæt på selve showet og får en vigtig rolle i at sikre, at alle de besøgende og publikum får den ultimative Eurovision-oplevelse under deres ophold i København.

Det er kun tredje gang i historien, at Eurovision Song Contest foregår på dansk grund. Artister og crew fra over 37 lande vil blive samlet i København for at dyste i det store sangshow. Måske har du lyst til at blive en del af den store fest og på sikre, at København som værtsby viser sig fra sin bedste side? Så skal du melde dig som frivillig.

Du kommer til at løse forskellige serviceopgaver, som f.eks. dækker over accreditation check, line management, ushers (pladsanvisning), staff ved mixere, kameraplatforme mv.

Det er vigtigt at bemærke, at det er almindelige frivillige, som HCC søger. 

For din indsats tilbyder HCC billetter til et prøveshow for alle frivillige samt deltagelse i den store Frivilligfest på EuroClub (Store Vega) d. 11. maj.

Vagter

Vagterne ligger i perioden fra d. 27. april til d. 10. maj. Du skal helst have lyst til at tage minimum 4 vagter à omkring 8 timer. Du bestemmer selv hvornår og hvor meget du vil være med. Alle vagter bliver aftalt med teamledergruppen. Der vil være lækker forplejning på alle dine vagter.

Ansøgningskrav:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal tale engelsk
  • Du skal kunne tage mindst 4 vagter à 8 timer i perioden 27. april til 10. maj
  • Du skal være åben, smilende, servicemindet og omstillingsparat
  • Du skal være klar til at yde en ekstra indsats for at skabe verdens bedste Eurovision I København.

Som en del af Eurovision-frivilligkorpset på Venue får du en uforglemmelig oplevelse, bliver del af en kæmpe international begivenhed og får et stort netværk. Du får også muligheden for at få et indblik i nogle af de mange forskellige aktiviteter, som finder sted ude på Venue i forbindelse med ESC 2014, og du bliver en del af hele Danmarks Eurovision-fest!

Hvis du har interesse i at være med i festen, så kontakt os på escvolunteers@woco.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig! #JoinUs!

Frivilligsekretariatet, Host City Copenhagen