Arkivnyhed - kan være forældet

OBS på frist vedr. administrationsgebyr for erhvervsaffald 20. september

27.06.2016
Virksomheder, som senere på året bliver opkrævet administrationsgebyr for erhvervsaffald har nu mulighed for at søge om fritagelse

Vi har netop udsendt brev til de virksomheder i København, som senere på året vil blive opkrævet gebyret på 723 kr. Brevet gør opmærksom på, at virksomheder, som mener de opfylder betingelserne for at blive fritaget for gebyret, skal søge om fritagelse før fakturaerne udsendes og senest d. 20. september. Brevet er sendt til virksomhedernes e-Boks.

Tjek derfor din virksomheds e-Boks om I har modtaget brevet, og vær opmærksom på ansøgningsfristen, hvis du mener din virksomhed kan fritages. Når selve fakturaen bliver udsendt senere på året, vil der ikke længere være mulighed for at søge om fritagelse. 

Læs mere om administrationsgebyret for erhvervsaffald på kommunens hjemmeside. På samme side finder du et link til Virk.dk, hvor du kan søge om fritagelse hvis du opfylder betingelserne.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte: 

•    Københavns Erhvervshus på 33 66 33 33 vedr. generelle spørgsmål om administrationsgebyret. Man-tors. kl. 8-21 og fredag 8-18. 

•    Teknik- og miljøforvaltningen på affaldsgebyr@tmf.kk.dk vedr. spørgsmål om din virksomheds muligheder for at opnå fritagelse

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.