Arkivnyhed - kan være forældet

Nye planer for Urbanplanen klar

27.04.2016
Lokalplanen for Solvangkvarteret er klar og dermed er vejen banet for omkring 160 almene boliger og et nyt, attraktivt bykvarter.

Lokalplanen for Solvangkvarteret er klar. Dermed er vejen banet for omkring 160 almene boliger og et nyt, attraktivt bykvarter med åbne facader og grønne byrum. 

Da bulldozere for et halvt år siden bid for bid rev Solvang Centret ned, var det samtidig første skridt mod en fornyelse af Urbanplanen. Nu er centret fortid, og på mandagens møde i Teknik- og Miljøudvalget kom fremtiden så på plads. En ny lokalplan for området gør det nemlig muligt for Boligforeningen 3B at skabe et nyt, attraktivt bykvarter med en ny plads, åbne facader og grønnere byrum.

Et af den næste skridt vil være at løfte den sydlige del af Urbanplanen. Lokalplanen gør det også muligt at opføre omkring 100 almene ungdomsboliger og omkring 60 almene familieboliger. I den forbindelse bliver der også gjort plads til offentlige, udadvendte funktioner i stueetagen, som skal være med til at skabe liv omkring Urbanpladsen.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.