Ny ressourcedirektør i Socialforvaltningen

01.12.2017
Søren Munk Skydsgaard kommer med erfaring fra både Udenrigsministeriet, den private konsulentbranche og økonomidirektør i Fødevarestyrelsen.

Søren Munk Skydsgaard er 48 år og har senest haft stillingen som økonomidirektør i Fødevarestyrelsen. 

Efter en grundig proces med flere særdeles kvalificerede kandidater til posten som resursedirektør faldt valget på den bedste i feltet – Søren Munk Skydsgaard.

"Jeg er meget glad for, at vi har en arbejdsplads, der kan tiltrække en så kvalificeret person som Søren Skydsgaard, og jeg ønsker ham varmt velkommen til Socialforvaltningen", fortæller administrerende direktør Nina Eg Hansen. 

Hun understreger, at en af Sørens mange forcer er, at han ikke kun er uddannet som økonom, men har arbejdet med både administrativ økonomistyring, organisationsudvikling og topledelse. 

Fortid i ministerier
Søren Skydsgaard startede sin karriere i Udenrigsministeriet, hvor han blandt andet var tre og et halvt år på ambassaden i Washington DC. Efter det gik han videre til Deloitte, for at arbejdede med strategisk-økonomisk rådgivning inden for den offentlige sektor. 

Efter en længere periode som kontorchef i Forsknings- og innovationsstyrelsen i Uddannelsesministeriet sagde han ja til en stilling som økonomidirektør i Fødevarestyrelsen. En stilling, han nu forlader til fordel for jobbet som ressourcedirektør i Socialforvaltningen.

"Jeg er meget stolt over at blive en del af Socialforvaltningen, og jeg glæder mig meget til at møde dem, der arbejder i forvaltningen", siger Søren Munk Skydsgaard.

Privilegie at arbejde med udsatte mennesker
Han fortæller at han føler sig meget privilegeret over at blive valgt som ny direktør i Socialforvaltningen, som han mener er en af de mest spændende arbejdspladser i Danmark.

"At arbejde i en organisation, der er sat i verden for at hjælpe de svage og udsatte i vores hovedstad, er i sig selv vigtigt. Men jeg synes også, at det rører ved noget af det fundamentale i det at være menneske – nemlig at forsøge hjælpe andre til en bedre tilværelse", siger han. 

Søren Munk Skydsgaard har både har haft rent administrative lederjobs, men også været på udførersiden i forskellige organisationer. 

"For mig betyder det meget, at jeg har haft et ben i begge lejre og ikke kun har en økonomisk tilgang til organisationen, men har en bred forståelse for samspillet mellem økonomi og “produktion”, noget han glæder sig at kunne benytte sig af i det fremtidige arbejde i forvaltningen.

Søren Munk Skydsgaard begynder som ressourcedirektør i Socialforvaltningen den 2. januar. 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.