Arkivnyhed - kan være forældet

Ny portal til annoncering og rekruttering af frivilligt arbejde

27.02.2013
Den 11. marts ser et helt nyt koncept dagens lys. TAGDEL.dk er en fælles platform på tværs af borgere, frivillige foreninger, offentlige institutioner og virksomheder for annoncering og rekruttering af frivilligt arbejde. Københavns Borgerservice er med.

Borgerservice på nettet

Fremtidens borgerservice bliver i stadig højere grad leveret via digitale løsninger på nettet. Og i løbet af de næste par år bliver mange løsninger tvungne. Københavns Borgerservice hjælper derfor de københavnere, der ikke kan selv og endnu ikke er fortrolige med at betjene sig selv på nettet. Ideen er at skabe et netværk af ressourcestærke frivillige københavnere, som skal være med til at uddanne andre københavnere. Konceptet hedder Digitale Besøgsvenner.

TAGDEL.dk bliver derfor en vigtig platform for Borgerservice, når der skal rekrutteres frivillige.

I forbindelse med lanceringen er Københavns Borgerservice såkaldt ’First Mover’ sammen med 49 andre organisationer.

First Mover

For at kvalificere sig som ’First mover’ skal man som organisation have fokus på at forbedre forholdene for udsatte grupper i samfundet og mod på at involvere Danmarks borgere i sine udfordringer på en ny måde, hvor borgerne bliver medskabere af løsninger, der kommer samfundet og fællesskabet til gode.

Læs mere om TAG DEL på www.tagdel.dk