Arkivnyhed - kan være forældet

Ny administrerende direktør for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

04.12.2012
Katja Kayser bliver ny chef for 9.000 ansatte.

Cand. jur./MPM Katja Kayser blev i går aftes udpeget som ny administrerende direktør for Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning. Det skete på et møde i Borgerrepræsentationen. 

Katja Kayser kommer fra en stilling som koncerndirektør i Region Hovedstaden, hvor hun har haft ansvar for Psykiatri, Handicap, kommunesamarbejdet med sundhedsaftaler, samarbejdet med de praktiserende læger og en række udvalg.  

Hun har desuden haft HR-området, politisk sekretariat og været formand for VMU, samarbejdsudvalget.  

Katja Kayser er udvalgt af et ansættelsesudvalg med deltagelse af blandt andre sundhedsborgmester Ninna Thomsen (SF) og overborgmester Frank Jensen (S). 

Katja Kayser startede som ministersekretær i det daværende Arbejdsministerium. Siden blev hun forbundsdirektør i BUPL og administrerende direktør i Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning. 

Som ny administrerende direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen bliver Katja Kayser øverste chef for ældreomsorg og forebyggende sundhed. Samlet får over 21.000 ældre københavnere i løbet af et år støtte og hjælp fra hjemmeplejen, sygeplejen eller på københavnske plejeboliger, og forvaltningen har desuden det forebyggende arbejde blandt københavnerne. 

Katja Kayser er 53 år. Hun bor i Helsingør med sin mand og har tre voksne børn.

Hun tiltræder stillingen den 14. januar 2013. 

Katja Kayser kan kontaktes på tlf. 2023 6373 eller via pressechef Rikke Egelund, tlf. 3147 9497.