Arkivnyhed - kan være forældet

Kulturhavn viser nye veje i havnen

11.06.2014
Kulturhavn festival overgår i år sig selv med svimlende 250 gratis, kulturelle oplevelser i de smukke kulisser omkring Københavns Havn. Og igen viser Kulturhavn nye veje, når hele tre endnu ”uopdagede” områder har sneget sig på festivalkortet.

Kulturhavns plakat og det spritnye, vandfaste program er stævnet ind! Til swingende rytmer og omgivet af dansere, blev plakat og program sejlet ind på historisk træskonnert til modtagelse på et af de nye festivalområder – Papirøen.

Denne release blev en festlig optakt til årets Kulturhavn festival, der løber af stablen 1.-3. august. Om bord på De Forenede Sejlskibes majestætiske skonnert ankom årets plakat og program, der er lavet i stenpapir – og dermed vandfast! Med dans og sejlads markerede lanceringen samtidig nogle af de mange oplevelser, man kan glæde sig over til sommer.

Valby er kommet på kortet!

Kulturhavns program bugner med 250 gratis, kulturelle oplevelser, leveret af 100 københavnske foreninger og kulturelle aktører på ni meget forskellige festivalområder. Udbuddet af aktiviteter spænder vidt – fra idræt og vandsport til dans og lyrik; fra ”hemmelige” guidede ture til skønne sejladser. Og endnu en gang går Kulturhavn forrest og bringer nye havneområder frem i lyset.

”Kulturhavn er en festival, der hylder byens fantastiske foreningsliv. Samtidig er det vores målsætning at inddrage havnens mange kreative aktører og skabe anderledes oplevelser i nye rammer. Der er stadig sider af vores vidunderlige havn, som ikke engang indfødte københavnere kender – dem vil vi sætte på kortet og med kulturelle aktiviteter vise deres store potentialer,” fortæller festivalleder Nanna Sørensen.

De nyeste områder tæller Papirøen, hvor Kulturhavn i samarbejde med Copenhagen Street Food arrangerer forrygende dansefester med forskellige (mad)temaer. På Arsenaløen kan man prøve kræfter med stand up paddling og cykelstunts. Og endelig har Valby fået en plads på festivalkortet – med eksklusive guidede sejladser ind gennem Københavns sluse oplever passagererne Valby fra vandsiden og hører historien om tilblivelsen af områdets fremtidige badestrand!

Det nye trykte program, der har kort-format og giver det forkromede overblik over både områder og aktiviteter, er på vej rundt over hele byen.

Fakta om Kulturhavn

  • Danmarks største kultur- og havnefestival
  • 110.000 besøgende
  • 1.200 frivillige entusiaster
  • 250 gratis aktiviteter
  • 100 aktører
  • 9 festivalområder
  • 1.-3. august 2014

Læs mere på kulturhavn.dk