Arkivnyhed - kan være forældet

Kulturhavn Festival 2018

21.08.2018
Den 24. - 26. august kaster Kulturhavn Festival anker og fejrer Københavns Havn og farverige foreningsliv med et brag af en havnefestival.

Med kompasset som årets logo kaster Kulturhavn anker i og omkring Københavns Blå byrum med et festivalprogram lastet med kreative aktiviteter, koncerter, sportsgrene, lege om meget mere. Alle aktiviteter er gratis og ved roret finder du 150 foreninger, et hav af frivillige og kulturelle aktører, der sætter 300 aktiviteter i søen. De står klar ved kajen til at give dig en uforglemmelig weekend med fantastisk fællesskab og unikke oplevelser i helt særlige omgivelser.

I år vil du blive afskibet på Kulturhavns 5 store festivalområder med aktiviteter for alle:

Byens borgere samt danske og udenlandske gæster kan glæde sig til at deltage i et overflødighedshorn af underholdende og udfordrende aktiviteter hele weekenden. Nedenfor er et udpluk fra programmet:

Nordhavn - Den nye bydel med unikke havneoplevelser

Nordhavn er Københavns nyeste havnekvarter, hvor der er fuld fart på by- og havneudviklingen. Under Kulturhavn Festival kan du deltage i sæbekasseræs, guidede gåture, prøve en sejltur i kajak, deltage i børneløbet Harbour Run og lytte til masser af koncerter med kor, bands og orkestre, der optræder under aktiviteten Musik i Farver på Göteborg Plads.

Børnelandet på Arsenaløen - Børneaktiviteter for hele familien ved voldgraven

Det ellers stille område i havnen ved idrætshallen Hal C forandres til et Børneland - et rent slaraffenland af sjove og udfordrende aktiviteter for de 3-13 årige. De grønne plæner er fulde af aktiviteter som BMX hos Copenhagen Dirt, rollespils slåskampe mod monstre og fægtning. Til vands kan du øve dig i Stand Up Paddle og har du ikke fået action nok, så tag med på den vildeste gymnastiklejr med trampolin salto, spring og hop!

Refshaleøen - Formidable dansefester og streetfood på Reffen

I samarbejde med Reffen og de københavnske danseforeninger får vi temperaturen til at stige og sus i skørterne ved de gamle haller og skibscontainere, når vi byder op til salsa fredag og swingdans lørdag.
Gå på opdagelse i de forskellige madboder og kreative værksteder og lyt til lidenskabelig litteraturoplæsning af Morten Sabroe med byens bedste udsigt.

Islands Brygge - Foreningernes fest

Ingen Kulturhavn Festival uden Islands Brygge på programmet. Traditionen tro repræsenterer Islands Brygge stort set alle Kulturhavns Festivals forskelligartede og farverige aktiviteter. Med et hav af foreninger fra hele København er Kulturhavn Festival igen i år klar til at inspirere dig til et sjovt og aktivt fritidsliv. Du kan prøve kræfter med alt fra fodtennis til flamenco, fra strandhåndbold til street sport-aktiviteter, motocrossbane, fællessang og meget mere. Ved festivalens åbning, fredag kan du møde med kultur- og fritidsborgmesteren Niko Grünfeld og blandt andet fejre cyklen, i en stor fælles cykelparade rundt om Havneringen og deltage i Friday Night Skate.

Sydhavnen - Flydende koncerter, streetfishing og miljøsejlads

I Sydhavnen er området ved Thad Jones Vej i Sluseholmen omdrejningspunkter for flydende koncerter, kreative workshops og maritim hygge. I Slusen kan du fange en fisk til aftensmaden sammen med byens bedste streetfiskere fra havnekajen og GoBoat.

Gratis bådtransport 

Hele weekenden kan du sejle rundt mellem de 5 festivalområder I gratis Kulturhavn-både og havnebusser, så du ikke går glip af noget.

Program

Se hele festivalprogrammet i app’en ’Kulturhavn’, som rummer et interaktivt program samt praktisk information om festivalområder, tidspunkter, aktivitetsoversigt, toiletter, madboder med videre. Den kan hentes i Itunes og Google Play og på kulturhavn.dk.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.