Arkivnyhed - kan være forældet

Kom til kick-off til idekonkurrence

27.02.2015
Den 4. marts skyder Københavns Kommune idekonkurrencen for en ny kultur- eller fritidsfunktion på Christiansholm i gang.

Københavns Kommune inviterer til kick-off kl. 13.30-14.45 og opfordrer alle til at deltage i idekonkurrencen. De fem bedste ideer bliver præmieret med hver 10.000 kr.

Til kick off-arrangementet vil tre borgmestre fortælle mere om baggrunden og reglerne for idekonkurrencen. Efterfølgende er der mulighed for at se sig omkring på øen i selskab med en guide, som kan fortælle mere om området og dets historie. Der vil også blive serveret lidt at drikke og spise til de fremmødte. 

Hvis du vil deltage i arrangementet, skal du tilmelde dig ved at skrive en mail til cbu@okf.kk.dk

PROGRAM FOR DAGEN D. 4. MARTS kl. 13.30-14.45

KL. 13.30 – 14.00 - VELKOMST, PRÆSENTATION AF IDEKONKURRENCEN
Velkomst og præsentation af konkurrencen ved de tre borgmestre:
Frank Jensen, overborgmester, Morten Kabell, teknik- og miljøborgmester
og Carl Christian Ebbesen, kultur- og fritidsborgmester.

KL. 14.00 – 14.15 - SPØRGSMÅL FRA SALEN
Spørgsmål fra salen til idekonkurrencen og udviklingen af området.

KL. 14.15 – 14.45 - GUIDET TUR
Guidet tur på Christiansholm/Papirøen for dem der har lyst til at se sig
nærmere omkring, opleve miljøet og blive inspireret.

OM IDEKONKURRENCEN">

Christiansholm – også kendt som Papirøen – har med sin placering midt i Inderhavnen og med udsigt til Skuespilhuset, Operaen og livet på vandet fået en stor plads i københavnernes hjerter. For fremadrettet at skabe helhed og aktivitet i området, og for at sikre at København bliver ved med at være en af verdens bedste byer at bo i, skal der bl.a. bygges en ny og markant kultur- eller fritidsfunktion.
En destination som vil tiltrække folk fra nær og fjern, og et sted som alle kan bruge og har lyst til at komme til. Men hvad skal det være, og skal det være én eller flere funktioner? Det beder vi nu københavnerne om hjælp til at finde ud af. Det er nemlig nu, at de gode og spændende ideer skal på bordet, så København kan blive inspireret til den videre udvikling af området.