Arkivnyhed - kan være forældet

Kom til åbning af Kalvebod Bølge

23.08.2013
Fredag den 30. august fra kl. 15 – 18 indvier teknik- og miljøborgmester Ayfer Baykal Kalvebodbølge ved Langebro i Københavns Havn.

Til indvielsen er der DJ line up med Stella Pollaris Sound System, lounge på promenaden og masser af aktiviteter på og ved vandet.

Kalvebod Bølge ved Langebro i Københavns Havn strækker sig nu ud i og op over vandet i Inderhavnen. Med sine dynamiske former og bølgende plateauer indbyder Bølgen københavnerne til både ophold og leg på Kalvebod Brygge der i mange år har ligget forladt hen overfor den populære Islands Brygge-side. På Bølgen kan københavnerne dyrke mange forskellige kajakaktiviteter, træne på idrætsredskaber eller bare slappe af og nyde solen, udsigterne op gennem havneløbet og komme helt ned til vandet.

Til indvielsen kan du også komme på sejltur med teknik- og miljøborgmester Ayfer Baykal. Her kan du høre om Københavns Havn og se de rekreative muligheder ved vandet. Canal Tours giver sejlturen i elbåden ’Ællingen.’

På land vil arkitekterne fra tegnestuen KLAR vise rundt på Kalvebod Bølge og fortælle om tankerne bag promenaden. Stadsarkitekt Tina Saaby og Centerchef i TMF Jon Pape fortæller efterfølgende om visionen for havnen. Her kan du også komme med bud på, hvad du synes, der skal ske i byens absolut største rekreative rum.

Sejltur - En havn af muligheder

Kom med teknik- og miljøborgmester Ayfer Baykal ud på vandet og hør om Københavns Havn og se de rekreative muligheder ved vandet. Canal Tours giver sejlturen i elbåden ’Ællingen.’

Få en Rundvisning på Bølgen og hør om visionen for havnen

Kalvebod Bølge giver helt nye muligheder for ophold og aktiviteter på og ved vandet. Gå med arkitekterne fra tegnestuen KLAR rundt på Bølgen og hør om tankerne bag promenaden.

Stadsarkitekt Tina Saaby og Centerchef i TMF Jon Pape fortæller om visionen for havnen. Her kan du også komme med bud på, hvad du synes, der skal ske i byens absolut største rekreative rum.

Tilmelding

Tilmeld dig på bolgen@tmf.kk.dk og skriv ’sejltur’; ’rundvisning 1’ eller ’rundvisning 2’ i emnefeltet.

Turene er gratis

Sejltur - En havn af muligheder, kl. 14.30 - 16.30

Sejltur med efterfølgende officiel indvielse.

Mødested midt på Bølgen ved Canal Tours’ anløbskaj.

Rundvisning og oplæg 1, kl. 15.00 - 16.30

Rundvisning med efterfølgende officiel indvielse.

Mødested midt på Kalvebod Bølge.

Rundvisning og oplæg 2, kl. 16.00 - 17.30

Officiel indvielse med efterfølgende rundvisning.

Mødested midt på Kalvebod Bølge.

Se det fulde program for indvielsen