Arkivnyhed - kan være forældet

Københavns Kommune køber grønt, socialt og digitalt

13.11.2018
Københavns Kommune er en af Danmarks store offentlige indkøbere. Den 13. november inviteres virksomheder til at høre om kommende udbud.

Digitalisering af alle indkøbsordrer. Større fokus på bæredygtighed, Svanemærke og EU-blomst. Og krav om større social ansvarlighed. Det er nogle af de tendenser fra kommunens nye indkøbspolitik, som virksomheder kan få førstehåndsindblik i, når Københavns Kommune inviterer til Leverandørforum den 13. november på Københavns Rådhus.

Tendenser, som påvirker kommunens årlige milliardindkøb af alt fra håndværksservice, kontorartikler og IT-løsninger til velfærdsteknologi og opførsel af nye skoler.

Til Leverandørforum har virksomheder mulighed for at høre om kommende udbud, få en gennemgang af udbudsprocessen eller stille spørgsmål til det nye, digitale indkøbssystem.

”Som én af Danmarks største offentlige indkøber har vi et stort fokus på at købe grønt, købe socialt ansvarligt og tilrettelægge vores udbudsprocesser, så både store og små virksomheder har mulighed for at byde ind. Jeg håber, at Leverandørforum vil tiltrække mange både store og små virksomheder, som fremover kan hjælpe os med at levere de bedste løsninger til københavnerne”, siger overborgmester Frank Jensen (S).

Leverandørforum 2018 åbnes af overborgmester Frank Jensen. Herefter holder kontorchef Emil Brødsgaard oplæg om Københavns nye indkøbspolitik og derefter giver byggechef Kasper Graa Wulff en kort introduktion til Byggeri København, og hvilke nye byggeprojekter, der er i pipelinen. 

Virksomheder kan desuden tale med fagmedarbejdere fra hhv. Center for Indkøb, Koncern IT, Byggeri København, CSR-enheden, Velfærdsteknologi, Grønne Indkøb, Københavns Erhvervshus, Pædagogisk IT, Væksthuset og Bloxhub (kontorfællesskab og forening for bæredygtig byudvikling).

For mere information

Kontakt til overborgmester Frank Jensen via pressechef Rikke Egelund, 3147 9497  

For mere info om Leverandørforum, kontakt kommunikationskonsulent Tildde Sønder Vindfeldt, 2538 0516

Fakta:

  • Leverandørforum afholdes den 13. november kl. 08.30-10.30 i Festsalen på Københavns Rådhus.
  • Leverandørforum skal gøre virksomheder opmærksomme på kommende udbud og samarbejdsmuligheder med kommunen, gøre det nemmere at byde på konkrete projekter, skabe et tættere samarbejde mellem kommune og virksomheder og skabe mere vækst og flere job i København.
  • I 2017 købte Københavns Kommune ind for 11,4 mia. kr.

 

 

 

Kontakt