Arkivnyhed - kan være forældet

København skabte opmærksomhed på MIPIM

06.05.2016
Der var stor interesse for og ros til København på Europas største investorkonference.

Internationale ejendomsinvestorer og erhvervsmæglere fik input om investeringsmuligheder i København og Greater Copenhagen på årets MIPIM i Cannes. Her deltog København Kommune for netop at overbevise udenlandske ejendomsinvestorer om, at investere i København

30 investorer fra blandt andet Tyskland, Norge, Sverige, Storbritannien og Luxembourg deltog i den årlige netværksbrunch, som Copenhagen Capacity, Københavns overborgmester og advokatfirmaet Bech-Bruun havde indbudt til på havnefronten i Cannes under årets MIPIM-messe. 

Her fik Københavns Kommune stor ros fra bl.a. Adam Winston, adm. Dir. i Pears Global Real Estate, for sin måde at modtage udenlandske investorer på og sin evne til at skabe troværdighed omkring udviklingsplanerne for København 

Som noget nyt inviterede Københavns overborgmester og Copenhagen Capacity også til et særarrangement for knap 30 internationale rådgivnings- og erhvervsmæglervirksomheder fra Tyskland, Frankrig, Norge og Danmark.

Indgangen for udenlandske virksomheder, som ønsker at lokalisere et nyt kontor i København, er nemlig ofte gennem en erhvervsmæglerkæde. Til arrangementet blev mæglerkæderne blandt andet præsenteret for Greater Copenhagens investeringsklima, hvordan Copenhagen Capacity kan hjælpe mæglerne med at rådgive deres internationale kunder, og Cisco og A.P. Møller-Maersk fortalte om, hvorfor de har valgt at placere sig i København.

Fakta om udenlandske investeringer i København

  • I Storkøbenhavn var den samlede investeringsvolumen på 36-38 mia. kr. i 2015, hvoraf ca. halvdelen kom fra udenlandske investorer. Det er en tredobling af de udenlandske investeringer i forhold til året før.
  • Storkøbenhavn udgør lige knap 2/3 af det samlede marked for investeringsejendomme i Danmark i 2015.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.