Arkivnyhed - kan være forældet

Klima og strandfest på Svanemøllestranden

13.08.2013
Kom og vær med søndag den 18. august 2013 fra kl. 11-16, hvor vi byder på et hav af sjove og spændende aktiviteter og underholdning på og omkring stranden - og det er både for børn og voksne.

Kom og oplev Klima-Café, økologi og bæredygtighed, Kitch, glimmer og genbrug, udstillinger, SUP surf, Nycirkus, Cirkus Luna, ponyridning, Nights og Cathrine Legardh som spiller live, DJ og meget, meget mere. Stranden får et par ord med på vejen af Torkil Groving, formand for Strandgruppen og Østerbro Lokaludvalg, som løfter sløret for nye planer på Kalkbrænderiløbskajen.Det er lykkedes Strandgruppen at være med til at skabe en velfungerende strand og et lille arkitektonisk mesterværk med badestrand og mole på Svanemøllestranden. I de varme sommerdage har strandgæsterne stået i kø for at få plads i sandet. Stranden har vist et udækket behov for mere strand og natur ved kysten. Strandgruppen lancerer derfor nye planer for Øresundskystens Kalkbrænderiløbskaj ved formanden for Strandgruppen og Østerbro Lokaludvalg Torkil Groving.Programmet for Klima & strandfesten byder på spændende aktiviteter for børn og voksne. Smag på den gratis Filur is fra Frisko serveret fra den nye strandkiosk. Prøv at ride på en pony, dekorer din egen drage eller mal dine egne strandbilleder med forfatterne fra Kitch, glimmer og genbrug.Test dine sanser i sansehaven og vind præmier.

Der er også noget for ølelskere og madentusiaster, når Michelinguide restauranten Marv og Ben tryller med hjemmelavede grillpølser og strandsalat.Er du vild med cirkus og musik så oplev nycirkus med Kasper og Cirkus Luna med klovnerne Hannibal og Pelle ledet af kapelmester Skydsgaard. Glæd jer til en dejlig eftermiddag ved scenen på Svanemøllestranden med upcoming band Nights og Cathrine Legardh Vocal Jazz for børn og voksne med Per Møllehøj på guitar, Morten Ankerfeldt på bas og Anders Fryland på trommer.Deltag i leg og sport på vandet og prøv at padle SUP Surf med Nautic Surf & Ski, sejl ud på sundet med sømanden Erik og kom i gang efter ferien med Forebyggelsescenter Østerbro.For klima og miljønørder er der udfordringer, når Østerbro Lokaludvalg, Østerbro Lokalråd, Ryvang lokalråd, Miljøpunkt Østerbro og Områdefornyelsen Sankt Kjelds kvarter pakker klimakufferten ud med udstillinger og projekter. Mød dine lokale repræsentanter og få en god dialog.Programmet for Klima & strandfesten fra Strandgruppen, foreningen Svanemøllestrandens Venner er vedlagt. Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg. Events støttes af Frisko Is, Friluftsrådet og Miljøstyrelsens pulje til grønne ildsjæle.

 

Spørgsmål kan rettes til Projektleder Jørgen Dahl Madsen, Strandgruppen, Svanemøllestrandens Venner på mobil 29258655 eller på dahlmadsen@gmail.com