Arkivnyhed - kan være forældet

Københavnske skoleelever inviteres til bold på lørdag

10.09.2013
Lørdag den 14. september 2013 er københavnske skolebørn inviteret til Boldspilsdag i Fælledparken.

Bag dagen står F.C. København, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen og projekt Klar, Parat Husum. Målet er, at give flere børn og unge lyst til selv at spille bold og bevæge sig, hvad enten det foregår i regi af en forening eller på eget initiativ.

Fodtennis, fodgolf og fodvolley er nogle af de utraditionelle boldspil, som det er muligt at prøve på dagen. På programmet er også streetfodbold og bordfodbold, ligesom det vil være muligt at komme til at træne med nogle af de FCK spillere, der ikke skal være med i dagens superligakamp.

På dagen vil der også være mulighed for at besøge sundhedsværkstedet, hvor du kan få tjekket din kondition. Der vil være forhindringsbane for både små og store og optræden af FCK cheerleading og DJ.

Der er gratis adgang til både Boldspilsdagen og til Superligakampen. Sidstnævnte dog kun hvis man har sikret sig billetter på forhånd.
 

Fakta om dagen

Boldspilsdagen finder sted lørdag den 14. september fra k. 12-16 i Fælledparken ved Øster Allé. Kampen mellem FCK og Esbjerg fB finder sted sammen dag kl. 17 i Parken.

Alle skolebørn får i disse dage en invitation med hjem i skoletasken til Boldspilsdagen og superligakampen med en personlig kode, så de på nettet kan gå ind og hente to billetter til kampen.

Blandt deltagerne på Boldspilsdagen der prøver mindst fem aktiviteter, bliver der trukket lod om billetter til FCK’s Champions League hjemmekampe.