Arkivnyhed - kan være forældet

Københavns Kommune får ny hjemmeside

24.02.2015
Hjemmesiden er hoveddøren til kommunen. Det skal være nemt, hurtigt og overskueligt for dig at åbne døren og finde det, du søger.

Den nye hjemmeside hedder stadig www.kk.dk, men bortset fra navnet er der ikke meget tilbage fra den tidligere version. Målet med den nye hjemmeside er, at det skal være let for dig at finde rundt. Hvad enten du vil skifte læge, skrive dit barn op til skole eller have overblik over, hvad der sker i byens kultur- og idrætsinstitutioner, skal det kunne klares med få klik.

Stadig flere besøger hjemmesiden fra deres mobil eller tablet. Fremover bliver det en bedre oplevelse, da den nye hjemmeside fungerer lige godt uafhængigt af, om du sidder foran en computer, eller hiver mobilen op af lommen.

Enkel og overskuelig opbygning

Hjemmesiden er bygget op omkring en forside og fem sektioner. Fra forsiden kan du i topmenuen klikke dig frem til følgende fem sektioner:

Når du klikker på Borger, finder du alt det, der er nødvendigt at vide, når du bor i Københavns Kommune. Det er her, du fx skriver dit barn op til skole, får overblik over regler for parkering i byen eller finder ud af, om du har mulighed for at få hjemmehjælp.
 
Erhverv er for dig, der allerede driver virksomhed eller gerne vil i gang med det. I denne sektion finder du bl.a. ud af, hvordan du håndterer erhvervsaffald, søger refusion af sygedagpenge, og du finder desuden en række erhvervsrelaterede selvbetjeningsløsninger.   

Brug Byen er stedet, hvor du kan følge med i, hvad der rører sig i kommunens kultur- og fritidstilbud. Hvis du fx vil finde et sted, du kan danse tango, se hvor der er et 50-meters svømmebassin eller undersøge dine muligheder for at få kultur- eller projektstøtte, så er det her, du finder svar.

Sektionen Politik er for dig, der gerne vil følge med i Borgerrepræsentationens arbejde. Du kan fx se dagsordener og referater, du kan læse om borgmestrene, og du kan tilmelde dig Borgerpanelet, hvis du har lyst til at fortælle, hvad du mener om en række kommunale forhold.

Den sidste sektion er Om Kommunen. Det er her, du fx finder information om, hvordan Københavns Kommune er organiseret, hvordan du kan kontakte kommunen, og du kan se, hvilke jobs der er ledige.

Her kan du læse mere om hjemmesiden.

Har du nogen kommentarer?

Du er velkommen til at kontakte os i Borgerkommunikation og Digitale Medier, hvis du har kommentarer, tip eller ideer. Skriv til os via linket "Skriv besked" nederst på siden.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.