Arkivnyhed - kan være forældet

Københavns Energi er fusioneret med 6 vandselskaber

07.01.2013
Københavns Energi er blevet til HOFOR. HOFOR er en fusion af Københavns Energi og vandselskaberne i kommunerne Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, Rødovre og Vallensbæk. HOFOR står endvidere for drift af spildevandsforsyningerne i alle kommunerne på nær Brøndby og Vallensbæk.

HOFOR sørger for, at kunderne i hovedstadsområdet dagligt får rent drikkevand ud af hanen og for at håndtere spilde- og regnvand. Ud over vand forsyner HOFOR kunderne i København med fjernvarme, bygas og fjernkøling. Og vi er i gang med at opføre vindmøller og solceller.

Vi vil skabe bæredygtige byer

I HOFOR deler vi en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger. Alt det, vores fælles virksomhed gør hver dag – ud i det alleryderste led – handler om at skabe bæredygtige byer. Samarbejde er en af grundstenene i vores nye selskab. Det gælder både samarbejde på tværs af kommuner, med branchen og vores kunder. Gennem samarbejde på tværs af kommunegrænser kan vi skabe såvel økonomisk som miljømæssigt robuste forsyningsløsninger. Det er til gavn for vores kunder, samfundet og vores børn.

Hvad betyder det for dig?

Her og nu får vores nye selskab ikke den store betydning for dig. Vi har stort fokus på sikkerhed, kvalitet og service, og vi er stolte af, at vi i dag kan levere en overordentlig stabil forsyning til dig. Med HOFOR bliver den endnu bedre, når vi kan udnytte hinandens viden og erfaringer på tværs af kommunegrænserne. Vi står stærkere i et fælles selskab, hvor vi har sikret, at der er dybtgående viden om de lokale forhold. Og hvor vi samler dygtige specialister inden for mange områder i et fælles selskab. 

Hvorfor går vi sammen? 

Vi går sammen, fordi vi deler det samme mål: At skabe bæredygtig forsyning til borgerne. Samtidig får vi og vores kunder glæde af de mange fordele, der er ved at stå sammen i et stærkt og professionelt fællesskab. Kredsløbene i Hovedstadsområdet hænger sammen. Derfor gør forsyningen det også, og derfor har vi skabt HOFOR.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 3395 2301. Telefonen har åbent mandag-torsdag kl. 9.00-16.00 og fredag kl. 9.00-15.00. På vores hjemmeside www.hofor.dk kan du læse mere om vores nye selskab, vores forsyningsløsninger og rådgivningsydelser, samt om vores mange projekter, som er med til at sikre bæredygtige byer i fremtiden.