Arkivnyhed - kan være forældet

København kan ikke undvære de frivillige

05.09.2013
Københavns frivillige er blevet en uundværlig faktor i afholdelsen af de mange begivenheder, der hvert år finder sted i byen. Mange events kunne slet ikke realiseres uden de mange frivillige hænder, viser en ny undersøgelse. Flere og flere vil være frivillige.

København kan ikke undvære de frivillige. Hjælp fra hundreder af frivillige københavnere er simpelthen med til at sikre, at byens mange begivenheder og tilbud overhovedet kan afholdes.

Det viser en ny undersøgelse, der for første gang giver et indblik i de frivillige københavneres rolle i udviklingen af København mod en international eventby.

Gennemsnitligt løftes 1/3 af en begivenheds aktiviteter og opgaver af de mange frivillige. Desuden opnår en stor del af af eventarrangørerne brugbar viden om håndtering af frivillige, gennem samarbejdet med Københavns frivilligkorps Cph Volunteers.

Ønsker du også at melde dig som frivillig så besøg www.cphvolunteers.dk. Du kan stadig nå at blive frivillig på blandt andet Buster Film Festival og VM i Kajak og Kano.