Arkivnyhed - kan være forældet

København kåret som verdens bedste by at bo i

17.06.2013
Det internationale livsstilsmagasin Monocle har netop kåret København, som den storby i verden, hvor det er bedst at leve.

Verdens bedste by at bo i – det er, hvad det anerkendte internationale livsstilsmagasin Monocle mener om København. Hovedstaden bliver blandt andet rost for sine mange festivaler, gode byliv og cykelkultur. Monocle har især i år lagt mærke til, at København er blevet en by, som ikke lukker. Der er mennesker på gaden syv dage om ugen, og restauranter og supermarkeder er typisk åbne hele weekenden.

”Jeg er rigtig glad for, at alt det arbejde vi dagligt udfører i kommunen, er med til at give københavnerne en by i verdensklasse. Placeringen bekræfter mig i, at vi er i gang med en helt unik udvikling her i byen. Det er lykkedes os at skabe en by, som giver alle andre storbyer i verden baghjul. Det skal vi være stolte over. Vi kan bruge denne placering til at tiltrække flere turister og værdifuld international arbejdskraft – det er jo fantastisk at kunne sige, at vi er kåret til verdens bedste by, når vi skal promovere København ude i verden,” siger overborgmester Frank Jensen.

Monocle udkommer onsdag den 20. juni med listen over verdens bedste byer. Læs mere på Monocle.com og se Monocles video om København.

For yderligere oplysninger kontakt

Pressemedarbejder Line Lagoni Leonhard, 29 99 40 69