Arkivnyhed - kan være forældet

Interessentmøde om ejendomsudvikling i Urbanplanen

04.06.2014
Københavns Kommune og 3B inviterer interesserede ejendomsudviklere, mæglere og andre med interesse i at opføre nybyggeri i Urbanplanen inviteres til dialogmøde om udvikling af Urbanplanen på Amager, onsdag d. 18. juni 2014 klokken 9 – 10.30 på Københavns Rådhus, Hovedkassen, Stuen, Værelse 103

Baggrund

Urbanplanen forventes gennem de kommende 5 år at gennemgå en stor forandring fra at være et sted, som mange oplever som en isoleret, utryg by i byen til en velintegreret, velfungerende og attraktiv del af Amager Vest og Ørestaden – tæt på centrale dele af byen. En vigtig del af denne udvikling er nybyggeri af boliger, erhverv og detailhandel. Vi vil i den forbindelse gerne præsentere jer for de foreløbige plane for Urbanplanen og høre nærmere om hvilke perspektiver I ser i området.

 

Vi vil gerne have svar på

Vi vil på mødet gennemgå den foreløbige plan mere detaljeret. Vi er interesserede i at få jeres indvendinger til følgende: 

  • Er Urbanplanen et interessant område for private ejendomsudviklere at bygge i?
  • Er de præsenterede byggegrunde og de angivne byggemuligheder interessante – hvis ikke hvad kan vi gøre for at gøre dem mere attraktive?
  • Er byggegrundene mest attraktive som enkeltbyggegrunde eller i pakker – i så fald ; hvordan skal pakkerne opdeles?
  • Hvilken type byggeri mener I vil være økonomisk bæredygtigt i Urbanplanen; rækkehuse, ejerlejligheder, ungdomsboliger, detailhandel, erhverv mv.?

 

Tilmelding

Der er et begrænset antal pladser, så derfor gælder først til mølle princippet.

 

I bedes derfor tilmelde jer mødet senest d. 10. juni 2014 klokken 16 på til Kristian Overby på bz4s@tmf.kk.dk

 

Fra grundejers side deltager Teknik- og Miljøforvaltningen og Økonomiforvaltningen samt 3B.

 

Ved spørgsmål eller ønske om kort med potentielle byggegrunde i Urbanplanen kan Kristian Overby kontaktes på  bz4s@tmf.kk.dk.