Arkivnyhed - kan være forældet

Hvordan skal din lokale motions- og sansesti se ud?

24.02.2015
Kom til møde om en ny motions- og sansesti på Amager tirsdag d. 3. marts kl. 15-30-18.

Det er Center Paletten og Amager Seniorklub, der invitere til mødet, der foregår på Fussingsvej tirsdag den 3. marts kl. 15:30 - 18. Alle interesserede er velkomne og det kræver ingen tilmelding.

Center Paletten, som er Københavns Kommunes tilbud om samvær, aktivitet og beskæftigelse til voksne handicappede borgere, har sammen med Amager Seniorklub modtaget et tilskud over fire år på 800.000 kr. fra en pulje i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse. 

Pengene skal bruges til projektet Fællesskab på Tværs. Det går ud på at nytænke og udbygge den eksisterende sansesti ved Fussingsvej, som er nedslidt og trænger til en kærlig hånd.

Tanken er, at hele lokalområdet omkring Fussingsvej skal være en del af projektet – både ved at komme med ideer til den nye sanse- og motionssti og ved at bruge den og få rørt sig, når stien står færdig.

Tirsdag den 3. marts inviterer Paletten og Amager Seniorklub derfor alle interesserede til et møde, hvor man kan få en rundvisning på den nuværende sansesti, høre mere om baggrunden og status for projektet og selv byde ind med ideer til den kommende sti. 
Mødested over for Fussingsvej 19 kl. 15:30.

Program
15:30 Gåtur på den nuværende sansesti med fysioterapeuterne Rikke Bjørnsson og Karen Daugbjerg Poulsen – hør om historien bag stien.
 
16:00 Møde i salen med indgang fra Fussingsvej 19. Velkommen ved Gert Thomsen, Center Paletten, og Hanne Grevy, Amager Seniorklub.
 
16:10 Rikke Bjørnsson og Karen Daugbjerg Poulsen viser billeder af sansestien i funktion.
 
16:25 Status Projekt Motions- og Sansesti ved landskabsarkitekt Helle Nebelong.
 
16:40 Hvorfor skal vi motionere? Om motion og sundhed ved leder af Amager Seniorklub og Master i Sundhedspædagogik Birthe Kofoed.
 
16:50 Hvorfor skal vi ud og sanse?  Om natur og sundhed ved Helle Nebelong.
 
17:00 Pause. Kig på plancher, ’mingling’ mv.
 
17:15 Hvordan synes du, det skal være? Drøftelse i mindre grupper. Opsamling i plenum.
 
17:45 En App for motions- og sansestien. Peter Bergstedt fra Medieskolen JUNO fortæller om mulighederne.

Kontakt: 
 
Helle Nebelong, projektleder på Motions- og Sansestien
Landskabsarkitekt MAA, MDL, MPM
Tlf. 2244 5703
hellenebelong@hotmail.com

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.