Arkivnyhed - kan være forældet

Hjælp til unge med ideer til Byens Hegn ved metrobyggerier

24.01.2013
Metroselskabet og kulturhuset Kraftwerket indgår partnerskab om hjælp til kreative unge, der vil lave projekter på Byens Hegn.

Byens Hegn er iværksat af Metroselskabet for at skabe bedre byrum omkring byggepladserne i forbindelse med byggeriet Cityringen.

Byggepladshegnene udsmykkes med kunst, kulturformidling og andet der udnytter de store flader til byens bedste.

Samarbejdet betyder, at KraftWerkets projektrådgivning og Metroselskabet inviterer til fælles projektsparring på KraftWerket, hvor de unge projektmagere kan afprøve deres ideer.

”Vi tilbyder unge københavnere rådgivning til de kulturprojekter, som de drømmer om at udvikle. I samarbejde med Byens Hegn kan vi hjælpe endnu flere af morgendagens kulturentreprenører med at gennemføre deres projekter på Metrohegnet rundt om i byen - til glæde for alle.” udtaler Kraftwerkets projektrådgiver Sif Zachariassen.Første arrangement er 24. januar, lige før den næste ansøgningsfrist til Byens Hegn.

Byens Hegn

Søg om at lave et projekt på Byens Hegn. Søg også økonomisk støtte til projekter på hegnet. Næste ansøgningsfrist: 1. februar og 1. maj. Læs mere om Byens Hegn her  www.m.dk/byenshegn eller www.facebook.com/byenshegn

KraftWerkets projektrådgivning

Kraftwerkets Projetkrådgivning et er åben og gratis for alle byens kulturentreprenører og projektmagere. Her kan du få rådgivning om alt fra idéudvikling, planlægning, organisering, fonde, kommunikation, afvikling osv. Få mere info om kraftwerkets projektrådgivning her www.facebook.com/kraftwerket