Arkivnyhed - kan være forældet

Håndboldherrerne hyldes mandag fra balkon på Københavns Rådhus

27.01.2019
Kom og hyld VM-holdet fra Københavns Rådhusplads, når de i morgen mandag kl. 17.00 fejres med rådhuspandekager og balkonhyldest.

Med guldmedaljer og VM-pokal bliver de nykårede danske verdensmestre i morgen mandag den 28. januar hædret på Københavns Rådhus, hvor overborgmester Frank Jensen (S) ønsker tillykke og byder på rådhuspandekager.

Danmark er verdensmestre! Håndboldherrerne har leveret en sportspræstation i absolut verdensklasse. Jeg ønsker vores VM-vindere et kæmpe tillykke og glæder mig til at byde på rådhuspandekager og fejre triumfen på Københavns Rådhus,” siger overborgmester Frank Jensen (S).

Det er første gang nogensinde, at et dansk herrelandshold vinder VM-guld i håndbold. Derfor er glæden også stor i Dansk Håndbold Forbund.

Det er svært at beskrive, hvor stort et øjeblik det her er i dansk sportshistorie. Det bliver ikke meget større end at vinde VM-guld, og når det endda gøres på hjemmebane, er det endnu større. Guldmedaljen står til evighed som et symbol på den enorme fest, vi har haft i København og Herning. Jeg glæder mig på vegne af hele dansk håndbold til modtagelsen på Rådhuspladsen, hvor guldet fejres med de fans, som har båret drengene gennem hele turneringen”, siger generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund Morten Stig Christensen.

Pressetilmelding påkræves
Pressen bedes tilmelde sig arrangementet. For tilmelding eller yderligere information kontakt: kommunikationskonsulent Tildde Sønder Vindfeldt, f28s@okf.kk.dk  +45 2538 0516

Kontakt til overborgmester Frank Jensen via pressechef Rikke Egelund, tlf. 3147 9497.

Program

Mandag den 28. januar klokken 17.00-18.00 i Festsalen.

17:00 Holdet ankommer på Rådhuspladsen og går i festsalen.
Velkomsttale ved overborgmester Frank Jensen og øvrige talere.
17:25: Hyldest fra balkonen.
17:30: Reception og rådhuspandekager.
18:00 Overborgmesteren tager afsked med holdet.

Kontakt