Arkivnyhed - kan være forældet

Gode tip i forbindelse med Distortion

30.05.2016
Den 1. juni er der Distortion på Nørrebro og Frue Plads, og 2. juni på Vesterbro. Det medfører en række trafikale ændringer og afspærringer.

Parker i dit naboområde under Distortion

I anledning af Distortion lemper Københavns Kommune reglerne for, hvor berørte beboere kan parkere med deres beboerlicens.

Lempelsen betyder, at beboere, hvis gade er afspærret på grund af Distortion, kan parkere både i det område, man har licens til og i de områder, der støder op til ens egen zone.

Lempelsen gælder på Nørrebro fra den 1/6 kl. 09 til den 2/6 kl. 09, og Vesterbro fra den 2/6 kl. 09 til den 3/6 kl. 09. Hvis man er i tvivl om, hvor ens licens gælder til, og hvilke naboområder, zonen grænser op til, kan man se mere på københavnerkortet på kbhkort.kk.dk. Vælg ’parkering’ og sæt flueben ud for ’beboerlicenser’.

Man kan læse mere om afspærringerne og inddragelsen af P-pladser på arrangørens hjemmeside. Distortion oplever problemer med deres hjemmeside, og derfor kan du finde oplysninger om parkeringsforhold på Vesterbro her.

I år vil der også være en række Distortion-arrangementer på Frue Plads onsdag den 1. juni, men det medfører ikke afspærringer eller inddragelse af P-pladser.

Det kan dog forventes, at der vil medføre gennemstrømning af større mængder af festglade mennesker mellem Indre Nørrebro og Frue Plads.

Støj- og renholdteamet er klar

Under Distortion har Københavns Kommune opmandet sit team af udgående støjmedarbejdere, der går rundt i gaderne for at sikre, at alt foregår som det skal, og at arrangementerne lukker kl. 22 som aftalt.

Man kan som borger altid ringe på den akutte vagttelefon, som vil være bemandet i hele den periode, Distortion står på. Nummeret er tlf. 26 86 58 27.

Fra kl. 23 sætter renholdteamet ind, så byen bliver pæn og ren hurtigst muligt efter festlighederne. Derudover har Distortion oprettet en beboertelefon på tlf. 81 72 01 27, hvor man kan ringe, hvis man er i tvivl om noget, eller hvis man har nogle spørgsmål.

Kør bilen uden om Distortion

Onsdag den 1. juni er der Distortion på Indre Nørrebro og Frue Plads, og det forventes derfor, at der vil være mange mennesker i såvel de inddragede gader på Nørrebro, samt i området fra Dronning Louises Bro og frem til Frue Plads, hvor der i år vil være en københavnermiddag og forskellige musikarrangementer.

Torsdag er det Indre Vesterbro, der lægger kvarter til festligheder, og begge dage må bilister generelt forvente længere rejsetid gennem byen, da det kan lægge større pres på de gader, der ikke er afspærret. Generelt kan det om muligt anbefales at køre en bue uden om de områder, hvor Distortion finder sted.

Man kan læse mere om de konkrete afspærringer på arrangørens hjemmeside. Distortion oplever problemer med deres hjemmeside, og derfor kan du finde oplysninger om parkeringsforhold på Vesterbro her.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.