Arkivnyhed - kan være forældet

Fejl i breve - forkerte satser på kontanthjælpsloftet

13.02.2017
Har du modtaget et brev om indplacering på kontanthjælpsloftet d. 10. eller 11. feb., så er der risiko for, at der er fejl i brevet.

KMD, som har ansvaret for de breve, som angiver borgernes indplacering på kontanthjælpsloftet, har fredag d. 10. og lørdag d. 11. februar 2017 sendt breve ud med fejl i satserne på kontanthjælpsloftet. Dvs. hvis du har modtaget et e-boks brev den 10. eller 11. februar, er der risiko for, at du har fået et brev med en forkert kontanthjælpsloftssats.

KMD oplyser til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, at de endnu ikke ved, hvor mange borgere i Københavns Kommune, der har modtaget et brev med en forkert sats.

Men er du en af de berørte, vil du modtage et nyt e-boks brev med de korrekte satser i aften (mandag den 13. februar), så du får udbetalt det korrekte beløb i boligstøtte for marts måned. Er du fritaget fra digital post, er du ikke berørt af fejlen.

Du kan se de korrekte satser her (se tabel 5)

​Om brevets indhold

Af loftindplaceringsbrevet fremgår bl.a.:

  • Hvor meget du maksimalt kan få i forsørgelsesydelse (kontanthjælp mv.), særlig støtte og boligstøtte
  • At du 5 uger fra modtagelsen af brevet vil få et brev fra Udbetaling Danmark, hvor det fremgår, hvilken betydning din kontanthjælpsloftsindplacering har for din eventuelle særlige støtte og boligstøtte
  • Hvilke oplysninger kommunen videregiver til Udbetaling Danmark 
  • Klagevejledning og lovgrundlag

 

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.