Arkivnyhed - kan være forældet

Fællesskabet fejres på Bilfri Søndag

14.09.2016
Kørestolsrace, rulleskøjtedisco og yoga er nogle af de aktiviteter, københavnerne har budt ind med til Bilfri Søndag den 18. september.

Når Copenhagen Half Marathon slutter kl. 15 søndag 18. september, forvandles centrale gader på løberuten til et levende byrum uden biler. Her kan københavnerne boltre sig og opleve den specielle stemning, en by uden biler giver.

Selv om fristen har været kort, har foreninger, organisationer og ildsjæle alligevel budt ind med kreative idéer til aktiviteter og events. Hvad enten man er til loppemarked på Østerbrogade, kridtmaleri på Dr. Louises Bro, rulleskøjtedisco på Den Røde Plads eller yoga og meditation på Enghavevej, ja, så er chancen der altså for at få en helt speciel oplevelse.

”Det er fantastisk, at så mange københavnere har grebet denne unikke chance for at være med til at skabe en levende og anderledes by. Nu bliver det spændende at se, hvordan resten af København vil udnytte mulighederne på selve dagen. Jeg håber, rigtig mange vil komme og være med,” siger teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL).

Afspærret til kl. 21

Bilfri Søndag afvikles i halen på Copenhagen Half Marathon, og de udvalgte gader åbner for bilfri aktiviteter, så snart den sidste løber har passeret strækningerne. Det vil derfor variere fra strækning til strækning, hvornår det er muligt at indtage gaden, men kl. 15 er alle Bilfri Søndag-gaderne åbnet. Kl. 20 lukker aktiviteterne ned igen og afspærringerne fjernes, så bilerne igen kan indtage gaderne fra kl. 21.

 

For mere info:

TMF Presse tlf. 23 27 80 90 eller presse@tmf.kk.dk

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.