Arkivnyhed - kan være forældet

Distortion rykker ind i København

05.06.2014
Feststemte mennesker kommer til at fylde gaderne i denne uge. Festivalen Distortion indtager henholdsvis Nørrebro og Vesterbro samt Refshaleøen.

Fra den 4. juni – 8. juni er der Distortion i København.

På både Nørrebro og Vesterbro er der henholdsvis onsdag og torsdag givet tilladelse til gadefest fra kl. 16-22. Festivalen rykker fredag videre til Refshaleøen, hvor der også er fest om lørdagen. Søndag rykker festen til Ørstedsparken, hvor der kan slappes af fra kl. 14 til 20.Det fulde program kan ses på http://www.cphdistortion.dk/naboAlle henvendelser vedr. støj fra festivalen skal rettes til tlf. nr. 26 86 58 27.Festivalen sætter skilte op om alternative ruter for trafikanterne på dagene.

Ren by dagen efter

Alle dagene er det kommunens Center for Renhold, der lige som sidste år er hyret af Distortion til at stå for oprydningen på de arealer, festivalen har ansvaret for. Kommunens renholdsfolk går i gang lige så snart festerne slutter. Målet er, at københavnerne kan tage på arbejde uden at møde glasskår og skrald på byens cykelstier og fortove.Festivalen skal generelt overholde de krav det stilles om støj ved alle arrangementer. Kommunens støjtilsyn vil være på gaden under hele arrangementet. Hovedindsatsen vil ligge på at lukke piratfester ned og dæmpe godkendte fester, hvis de støjer for meget og i øvrigt prøve at håndtere så mange klager som muligt. Dette vil foregå sammen med politiet.

Mere information:

Beboere kan læse mere på http://www.cphdistortion.dk/nabo eller kontakte Distortion på beboer@cphdistortion.dk eller tlf. nr. 6151 9671.